<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Kohtaamispaikkojen design- ja projektitoimisto palveluksessanne

 

Wulff on Suomen ja Skandinavian monipuolisimmin asiakkaitaan palveleva työelämän asiantuntijayhtiö. Usein asiakkaamme tutustuvat meihin ensin yhden tarvitsemansa palvelun kautta – ja siitä se sitten lähtee: kasvava ja lujittuva yhteistyö. Wulffin kanssa on helppoa keskittyä omaan liiketoimintaan, me huolehdimme monen asian sujuvuudesta!


Ovatko Wulff Entren palvelut sinulle vielä tuttuja? 

Wulff Entre on kohtaamispaikkojen design- ja projektitoimisto, jolta saat niin messupalvelut kuin tilasuunnittelut ja tapahtumapalvelutkin. Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme messuosastoja, julkisia ja kaupallisia tiloja sekä yritystapahtumia. Vuosittain viemme suomalaisten yritysten osaamista noin 30 maahan ja toteutamme useita kymmeniä kohtaamispaikkoja eri puolille maailmaa.
 
Wulff Entre on saanut tukea asiakkaitaan heidän messuosallistumisissa ympäri maailmaa, esimerkiksi vuosittain järjestettävissä näyttelyissä, Mobile World Congressissa Barcelonassa, Medicassa Dûsseldorfissa, Arab Healthissa Dubaissa ja joka toinen vuosi järjestettävässä alansa suurimmassa näyttelyssä SMM:ssä Hampurissa.
 

Hannover Messe 2019,  Hannover, SaksaHannover Messe 2019, Hannover, Saksa


Tuottavimmat messutapahtumat – me tiedämme ja tuotamme!

Yhtiömme historia ulottuu aina Suomen Vientiyhdistykseen ja vuoteen 1919 ja olemme olleet mukana rakentamassa ilahduttavan monia suomalaisten yhtiöiden kansainvälisiä menestystarinoita. Kun mietit, miten tavoittaa kansainvälisiä asiakkaita ja kumppaneita yrityksellesi, me osaamme kertoa, mikä tapahtuma hyödyttäisi sinua parhaiten.


Kohtaamisia myös verkossa

Olemme aina uudistuneet itse ja uudistaneet alaa rohkeasti. Wulff Entren etäkohtaamispaikkoja, My Remote Studioita tuotetaan asiakkaan tarpeisiin silloin, kun kasvokkain tapaaminen ei ole mahdollista. My Remote Studion avulla asiakas onnistuu itse toteuttamaan helposti niin kokoukset, webinaarit kuin koulutuksetkin. Studiopalveluihin voi tutustua etänä ja niitä on helppo kokeilla myös Espoon Kilon Wulff-talossa Suomessa.

HAM-shop-4
Tilasuunnittelua eri tarpeisiin.


🌟Uutta: tilasuunnittelu

Yhtiömme uusin palvelu on tilasuunnittelu. Olemme erikoistuneet julkisten ja kaupallisten ympäristöjen tila- ja sisustussuunnitteluun. Luomme toimivia, kauniita ja visuaalisesti vaikuttavia ympäristöjä esimerkiksi yritysten toimitiloihin, myymälöille, ravintoloille, kahviloille ja erilaisiin liike- ja yhteiskäyttötiloihin.
 
 
Missä voisimme auttaa sinua? Wulff Entren design-, projektinjohto- ja messualan ammattilaiset olemme kaikki täällä sinua ja yritystäsi varten. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda tapahtumia ja kohtaamispaikkoja, jotka inspiroivat ja vaikuttavat.

 Rekry auki! Myyntipäällikkö, tule tiimiimme 👋

Oletko messualan ja myynnin ammattilainen? Etsimme tiimiimme ja energiseen joukkoomme osaavaa myyntipäällikköä. Työpaikasta luet lisää täältä. Hakemuksen ja ansioluettelon voit lähettää myyntijohtaja Ninni Laaksoselle ninni.laaksonen@wulff.fi. Otathan yhteyttä 28.3. mennessä.
Jaa artikkeli