<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Joulun hyvä wulffilainen teko: Diakonissalaitoksen joulukeräys

Wulff on valinnut vastuullisuusstrategiassaan vaikuttaa YK:n Kestävän kehityksen 2030 tavoitteista erityisesti myönteisiin ilmastotekoihin ja yhdenvertaisuuden, ihmisarvoisen työn sekä talouskasvun lisäämisen maailmassa.

– Planeettamme asukkaineen voi hyvin, kun lapsista ja nuorista kasvaa hyvinvoivia ja välittäviä aikuisia, joilla on kyky tehdä hyviä päätöksiä ja toimia vastuullisesti. Siksi on tärkeä auttaa nuoria voimaan hyvin, ja siksi suuntasimme tämän vuoden wulffilaisten joululahjavarat Diakonissalaitoksen Vamos-nuortenpalvelun tukemisen, sanoo Wulffin markkinointiviestintäjohtaja Tarja Törmänen.

– On hienoa, että Wulffilta halutaan lahjoittaa henkilöstön joululahjavarat juuri tähän kohteeseen vuoden 2023 jouluna. Iloitsen palautteesta, jota olen wulffilaisilta lahjoituksesta saanut: mielenterveys on yhtä kuin toimintakyky ja valmius huolehtia itsestään! Pandemian aikainen luontaisten kohtaamisten väheneminen näkyy vielä pitkään nuorten hyvinvoinnissa, ellemme toimi nyt. Kannustan – ja haastan – kaikkia osallistumaan itsekin hyvän tekemiseen. Tästä Diakonissalaitoksen joulukeräyksestä ja Vamos-hankkeesta luet lisää ja kätevästi lahjoitat: https://www.hdl.fi/joulukerays/, vinkkaa Wulffin henkilöstöjohtaja Nina Järvi.

Diakonissalaitoksen Vamos-nuortenpalvelu tukee kaikkein haastavimmassa tilanteessa olevia nuoria

Iiris Kivimäki Diakonissalaitokselta arvostaa Wulffin lahjoitusta ja kertoo Diakonissalaitoksen nuortenpalvelusta sekä Vamos-hankkeesta:

Vamos-nuortenpalvelumme tukee kaikkein haastavimmassa tilanteessa olevia 16–29-vuotiaita nuoria. Vamos-palvelun avulla mielenterveyspalveluihin jonottava nuori saa arjen tuekseen henkilökohtaisen rinnalla kulkevan valmentajan ja nuorten vertaisryhmän.

Esimerkiksi pitkän hoitotien kulkenut Annika sai nopeasti yhteydenoton Vamos-palveluista sekä oman Vamos-valmentajan, jonka ansiosta hän on aloittanut unelmiensa opinnot. Aiemmin Annika ei uskaltautunut edes ulos kotoa.
– Asiat alkoivat järjestyä valmentajan tukiessa minua. Koin että tulin nähdyksi ja kuulluksi. Että minulla on toivoa, sanoo Annika.

Diakonissalaitoksen yrityskumppanuuksissa kaikki yritysten osallistuminen yhteistyöhön on arvokas lahja, oli se suoraa rahallista tukea tai yritysvapaaehtoisten työtä. Ne antavat nuorille sitä pitkäjänteistä apua, mitä tarvitaan.

– Oma työni yritysten kanssa on antanut minulle näkökulman yhteistyöhön, jossa ”koko kylä kasvattaa ja välittää” nuorista ja heidän tulevaisuudestaan. Osallistuin Vamos-nuortenpalvelun tapaamiseen erään yrityksen kanssa. Oli upeaa huomata, miten ylpeitä nuoret olivat CV:hen tulevista valokuvista, joita ammattikuvaaja heistä otti. Miten hienosti harjoiteltiin haastattelua, jossa työpaikkahaastattelija kehui nuoria ja auttoi löytämään työkokemusta harrastuksista ja sisarusten hoidosta, joista nuori ei itse olisi huomannut edes kertoa. Hieno päivä kerrassaan!

– IIoitsen jokaisesta yrityksen lahjasta ja yhteydenotosta. On upeaa olla omalta osaltaan tätä välittämisen ”kylää”, sanoo Iiris Kivimäki.

Joululahjalahjoitus_banneri_800x500_blogi

Wulff suuntasi vuoden 2023 joululahjavaransa 4 000 euroa Diakonissalaitoksen nuorten mielenterveystyöhön ”Jonotetaan yhdessä” -kampanjaan ja Vamos-hankkeen tukemiseen.

 

Jaa artikkeli