<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Jätä vastuullisempi jälki

Wulff satsaa vastuullisuuteen muun muassa etsimällä aktiivisesti vastuullisempia vaihtoehtoja tuotevalikoimaansa. Saksalaisen tuotemerkin, eddingin, vastuullinen tuotesarja, eddingin EcoLine, on hyvä esimerkki arkisesta työvälineestä, jota käyttämällä maailmasta tulee parempi paikka, vaihtamalla niinkin pieni arkinen asia kuin kynä, ympäristön kannalta kestävämpään vaihtoehtoon.

edding EcoLine tuotesarja koostuu useasta erityyppisistä vastuullisista kynistä. Sarjaan kuuluvat korostuskynät, valkotaulutussit, permanenttitussit sekä fläppitaulutussit. Kaikkia eddingin EcoLine-tusseja yhdistää se, että yli 90 % niiden valmistukseen käytetystä materiaalista on kierrätettyä. 

edding EcoLine -yliviivaustussi

edding EcoLine-sarjan yliviivaustussien korkki ja kuori on tehty 90 % uusiomateriaalista, kierrätetystä muovista. Kierrätysmateriaalin käyttö antaa tussille myös omaleimaisen, ekologisen ulkonäon. Itse tussien lisäksi myös kynien myyntipakkaukset ovat ekologisia ja valmistettu 100-prosenttisesti pahvista.

Edding_11-2023_banneri260x260

Ympäristöystävällisen kynävalinnan EcoLinen yliviivaustusseista tekee myös niiden myrkyttömyys. EcoLine-kynissä käytettävät musteet ovat täysin myrkyttömiä ja hajuttomia. Tämä tekee niistä turvallisia käyttää sekä aikuisille että lapsille.

Ympäristöystävällisyytensä lisäksi, eddingin EcoLinerit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä tusseja. Ne eivät kuivu vaikka korkki unohtuisi auki pitkäksikin ajaksi tai vaikka se olisi suljettu huolimattomasti. Tussi on silti edelleen käyttökelpoinen. Lisäksi näiden korostustussien jälki on laadukasta ja kestävää. Muste ei leviä ja kuivuu nopeasti, joka on erityisen tärkeää yliviivauskynien hyvistä ominaisuuksista puhuttaessa. 

csm_edding_Ecoline_Website_Graphics_05_New-Packaging_2353b49e40

edding EcoLine yliviivaustussi pähkinänkuoressa:

  • valmistettu Saksassa.
  • muste on vesiliukoista.
  • sopii käytettäväksi paperiin.
  • tussin kärjen ja sen tuottaman viivan paksuus on 2-5 millimetriä terän asennon mukaan.
  • ansainnut Blue Angel -ympäristömerkin, joka on saksalainen tunnustus ympäristöystävälliselle tuotteelle. Vastaa meillä käytettyä Joutsenmerkkiä.
  • ansainnut ClimatePartner-sertifikaatin osoituksena ympäristön hyväksi tehdystä työstä.
  • saatavana Wulffin valikoimasta neljässä eri värissä; keltaisena, pinkkinä, vaaleansinisenä ja vaaleanvihreänä. Tämän lisäksi saatavilla neljän kynän pakkauksessa, joka sisältää kaikki mainitut värit.
  • uudelleentäytettävä.

Lisää vastuullisuutta työpäivään Wulffinkulman ja Wulffin Sopimusmyynnin sekä Asiantuntijamyynnin valikoimista

edding EcoLine-tussit ja monet muut ympäristöystävälliset tuotteet toimistoihin, työpaikoille ja kotiin löydät Wulffinkulman valikoimasta.

Verkkokaupastamme löydät kattavasti laadukkaita ja vastuullisia tarvikkeita. Tilaamalla Wulffinkulman uutiskirjeen saat tietää vaihtuvista tarjouskampanjoistamme, joissa eddingin EcoLiner-kynätkin aina aika ajoin ovat. 

Kun olet Sopimusasiakas, kysy vastuullisen valikoiman tuotteista omalta wulffilaiselta yhteyshenkilöltäsi tai ota yhteys asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Jaa artikkeli