Ota yhteyttä

HP - Vastuullisuutta, väriä ja vipinää hiihtolomapäivään

HP oli mukana tekemässä hyvää tarjoamalla värikkään hiihtolomapäivän Espoon Wulff-talossa. 

HP on tunnettu vastuullisuudestaan ja yhdenvertaisuuteen kannustavasta ideologiastaan. Siksi heille oli mieluisaa lähteä yhteistyössä Wulffin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan päivää, jossa pääkaupunkiseudun pikkukoululaisille tarjotaan mukavaa puuhaa, sillä aikaa, kun vanhemmat tekevät töitään. 

Aina vanhempien vapaat eivät osu koulun lomien kanssa yksiin. Onneksi asiaan löytyi ratkaisu, kun HP keksi kutsua pienet koululaiset viettämään ohjattua puuhapäivää talvilomaviikon toisena päivänä Wulffin pääkonttorille Espoon Kiloon. Sekä lähialueen että wulffilaisten lapsia kerääntyi Wulff-talolle, jossa heille oli seuraa toisistaan sekä järjestettyä, monipuolista ohjelmaa.

Puhtaan sisäilman puolesta - Tulosta värityskuvat aidoilla ja alkuperäisillä HP:n väriaineilla

Ohjelmassa oli muun muassa ohjattu askartelutuokio, jossa HP:n myrkyttömät ja sisäilmaystävälliset musteet ja väriaineet pääsivät loistamaan tapahtuman tähtenä. HP sponsoroi päivään suuren määrän eri värisiä myrkyttömiä ja vastuullisia musteita, kyniä ja paperia. Näistä askartelimme ja väritimme yhdessä upeita taideteoksia, joita voi ihastella Wulff-talon taidenäyttelyssä muutamien neuvotteluhuoneidemme seinillä. 

Lisäksi järjestimme onginnan itse rakentamassamme, unelmiemme puhtaassa Itämeressä ja palkinnoksi Ahti antoi antiminaan toinen toistaan vastuullisempia palkintoja, esimerkiksi STABILO:n pirteän värisiä korostus- ja kuitukärkikyniä. Olipa ohjelmistossa myös lapsia liikuttava temppurata, jossa seikailtiin jännittävissä luolastoissa ja pompittiin erilasten esteiden yli ja ali.

Päivä toi mukanaan ilon kiljahduksia niin lasten kuin aikuistenkin suusta. Aikuiset saivat rauhassa ja hyvällä omalla tunnolla keskittyä työpäiväänsä, siinä missä lapset nauttivat Wulff-talon tarjoamasta mielikuvituksellisesta puuhasta ja tunnelmasta.   

Tapahtuma oli kovin suosittu, joten kun haluat ensi kerralla mukaan, seuraa Wulffia sosiaalisessa mediassa tai sivustomme uutisosiossa, jossa kerromme tulevaisuuden tapahtumista!

WulffXHP_hiihtolomapaiva_varityskuva

 

HP:n vinkit vastuulliseen tulostamiseen: 

  • Tulosta paperin kummallekin puolelle - näin paperia säästyy
  • Tulosta ohutta viivaa - näin säästät mustetta
  • Kiinnitä huomiota, että käyttämäsi mustekasetit on valmistettu kierrätysmuovista ja että niiden kierrätys on mahdollista hoitaa helposti ja ympäristön kannalta järkevästi
  • HP:n tuotteista 100%:ssa on käytetty kierrätettyä muovia. HP kierrättää maailmanlaajuisesti miljoona muovipulloa päivässä ja hyödyntää ne uudelleen tuotteidensa valmistuksessa.
  • Hanki HP:n aitoa ja alkuperäistä väriainetta ja mustetta, joka on turvallista, myrkytöntä ja josta ei irtoa aineosia hengitysilmaan

Kouluissa ja oppilaitoksissa tulostetaan paljon. On tärkeää, että varsinkin lasten ja nuorten hengitysilma on hyvää ja terveellistä. Lisäksi työpaikkojen ja toimistojen puhtaaseen sisäilmaan on syytä kiinnittää huomiota myös oikeanlaisten tulostusvärien valinnan suhteen.

 


 

Miksi puhdas sisäilma on tärkeää - se parantaa toimintakykyä, ylläpitää terveyttä ja tukee oppimista

Vietämme huomattavan määrän aikaa sisätiloissa, joidenkin tutkimuksien mukaan jopa 90 % ajasta. Tämä lienee lähellä totuutta, varsinkin Suomen ilmastossa, jossa monet arjen ja vapaa-ajan toiminnoista on helpompi tehdä sisällä. Siksi on tärkeää, että sisätiloissa hengittämme ilma on puhdasta ja terveellistä. Panosta sisäilmaan ja tilaa HP:n aidot ja alkuperäiset värinaineet ja mustepatruunat Wulffilta!
 
 
WulffxHP_hiihtoloma
 

Aitojen ja alkuperäisten muste- ja väriainekasettien käytön hyötyjä sisäilman laadun kannalta

 
Tutkimukset osoittavat, että tulostettaessa käytettävät alkuperäiset HP:n väri- ja mustekasetit vähentävät sisäilmaan kohdistuvia:
 
  • styreenipäästöjä (orgaaninen hiilivety, joka saattaa ärsyttää silmän sidekalvoja ja hengitysteiden limakalvoja)
  • pienhiukkasia (kaikki alle 2.5 mikrometrin (µm) kokoiset hiukkaset - esimerkiksi pöly ja savu - lisäävät hengityselinsairauksiin sekä sydän- ja verisuonitauteihin liittyvää sairastuvuutta ja kuolleisuutta)
  • VOC-yhdisteitä (Volatile Organic Compounds - haihtuvat orgaaniset yhdisteet, joita on olemassa lukuisia erilaisia, mutta jo yksittäinenkin yhdiste voi olla vaarallinen ihmiselle ja ympäristölle). 
Käyttämällä HP:n valmistamia alkuperäisiä väriaineita ja musteita, teet parhaimman mahdollisen valinnan ympäristön ja sisäilman kannalta.
 

  

 


 

Jaa artikkeli