<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulffin vuoden 2016 tuotekuvasto, olkaa hyvä!

Tiesithän, että hankkimalla tuotteet ja palvelut kotimaiselta yritykseltä kannatat ja kasvatat suomalaista yritystoimintaa. Me kaiki voimme vaikuttaa päivittäisillä valinnoillamme suomalaisten yrityksen menestykseen vuonna 2016.

Wulffin uudesta tuotekuvastosta 2016 löydät lähes 4 000 tuotetta. Tarjoamme alan kattavimman valikoiman toimiston tuotteita: perinteisten toimisto- ja it-tarvikkeiden lisäksi saat Wulffilta kahviotarvikkeet, ensiavun, ergonomian sekä kiinteistöhuollon ja siistimisen tuotteet. Yhä useampi yritys haluaa myös hankkia käyttöönsä tuotteita, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän luontoa. Kuvastossamme onkin runsaasti ekologisia vaihtoehtoja, jotka tunnistat Wulffin Wihreä tuote -jalanjäljestä.

Kotimaisuus, kustannustehokkuus, kestävä kehitys ja kohtaaminen. Sanat ovat ajankohtaisia ja tärkeitä Wulffille jo vuodesta 1890 ja ovat sitä tänäänkin. Ostaminen Wulffilta on helppoa ja toimitukset nopeita. Kun tilaat tänään (ennen klo 12), saapuvat tuotteet sinulle 24 tunnissa tilauksesta.

Mukavia kuvastohetkiä!

Jaa artikkeli