<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff White & Green Party

Elokuun tyylikkäimmät juhlat ovat aivan nurkan takana: Wulff White & Green Party keskiviikkona 23.8. klo 14 alkaen Wulff-talossa Espoossa, osoitteessa Kilonkartanontie 3.

Me wulffilaiset rakastamme juhlia! Elokuussa meillä on monta syytä juhlaan: täytämme 133 vuotta, Wulff-taloon muuttaa lisää wulffilaisia; tilitoimisto- ja taloushallintoalan ammattilaiskollegoita Suomenojalta Espoosta, on kaunis Suomen kesä, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän pihallemme istuttama puu kasvaa ja kukoistaa… Niin ja tietenkin ihan parasta on, että kanssamme juhlii joukko asiakkaitamme ja kumppaneitamme! Yhteistyö ja ystävyys on aina juhlan aihe!

Sata vuotta sitten wulffilaisissa kesäjuhlissa pukeuduttiin tyylikkäästi valkoiseen ja nautittiin parhaista herkuista. Resepti toimii tänäkin päivänä: Wulffin White & Green Partyissa on tarjolla skaiswedenin maahantuomia laadukkaita viinejä ja samppanjaa, joille makupareja löytyy Wulff Cateringin juhlamenun antimista. Juhlatunnelmaa siivittämässä on Idolsista tuttu artisti Sunny May, joka esiintyy ja tanssittaa juhlavieraita.

Wulffin valikoiman vastuullisista ja kiinnostavista uutuuksista innostut paikan päällä. Mukana tuotenäytteineen ovat Celsiuksen virkistävät juomat, HP:n vastuulliset tulostinvärit, Abenan kosteuttavat voiteet sekä Jokipiin Pellavan kotimaiset pellavatekstiilit. Tuotemaistiaisten lisäksi tapahtumaan osallistujat saavat mukaansa upean viinilahjan. Toivomme vieraidemme pukeutuvan valkoiseen ja vihreään.

Tervetuloa viettämään kesäistä iltapäivää ja iltaa hyvän ruoan, juoman ja seuran sekä musiikin parissa! 

Ilmoittautumislinkin juhliin saat lähettämällä yhteystietosi info@wulff.fi  tai p. 040 524 9556. Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja.

TERVETULOA!

 

Wulff_yhteistyokumppanit_W&G_logot_blogi

 

Jaa artikkeli