<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Kuuletko tornin kutsun? Olympiastadionhan se siellä sinulle huhuilee!

Vuoden 2023 Wulff Business Forumista nautitaan Olympiastadionilla torstaina 26.10. klo 14-19, bonusjatkot innokkaille klo 19-21. Tilaisuutemme teemana on YHDESSÄ. Iltapäivän ja illan ohjelmassa on hyödyllistä sekä viihteellistä ohjelmaa, kiintoisia puheenvuoroja, katsaus Wulffin ja kumppaniemme uutuustuotteisiin ja -palveluihin sekä tekemistä niin keholle kuin mielellekin. Tarjolla on myös herkullista ruokaa ja juomaa, muun muassa virkistävä drinkkibaari.

Esiintyjinä Wulff Business Forumissa

Tilaisuudessa meitä inspiroi useampikin tunnettu puhuja, joista muutamia paljastamme tässä.

Energinen Euroopan mestari Elina Gustafsson

Kuulemme rohkeaa, päättäväistä, tavoitteellista ja persoonallista Elina Gustafssonia! Wow ja pow! Tähtienkin kanssa tanssiparketilla viihtynyt entinen nyrkkeili ja nyrkkeilyn Euroopan mestari kertoo meille oman tarinansa, josta voimme poimia vinkke ja viisautta omien unelmien toteuttamiseen.     

Wulff Business Forum 2023 Elina Gustafsson

Elina Gustafsson
Esiintymässä Wulff Business Forum päälavalla klo 14.45

Jokerileganda Antti-Jussi Niemi

Menestymisen ja joukkueena pelaamisen sekä intohimoisen tekemisen ja tasapainon taikaa meille avaa Jokereiden tuore toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi. Olympiamitalisti on omalla urallaan pelannut kovien kotimaisten joukkueiden lisäksi puolustajan paikkaa NHL:ssä.

Jääkiekko on suomalaisille rakas ja viime vuosina myös ihastuttavasti arvomitalein juhlittu urheilulaji! Miten jääkiekossa menestytään? Varmasti ainakin YHDESSÄ tekemällä, Wulff Business Forumin teeman mukaisesti.

Antti-Jussi Niemi

Antti-Jussi Niemi
Esiintymässä Wulff Business Forum päälavalla klo 15.40

Luovuuden ja ihmistyön ammattilainen Anu Hälvä

Teatteriohjaaja, näyttelijä ja muusikko Anu Hälvä on ihmistyön ammattilainen, joka tietää paljon läsnäolosta ja yhdessä tekemisestä. Anun esitystä kannattaa kuunnella tarkoin korvin, sillä veikkaamme hänen vinkkiensä antavan eväitä myös oman elämänlaadun parantamiseen. Anun haastattelun luet uusimmasta Wulffi-lehdestä.

anu

Anu Hälvä
Esiintymässä Wulff Business Forum päälavalla klo 16.20

Huuhkajien huippukoutsi Markku ”Rive” Kanerva

Huuhkajat ja jalkapallon maajoukkue puhuttavat aina! Wulff Business Forumissa meille on puhumassa pöllöpelaajien valmentaja Markku ”Rive” Kanerva. Pelikentällä ollaan yhdessä – ja vaikka maalin aina laukoo tai torjuu yksilö, sitä ennen tapahtuu monta asiaa YHDESSÄ. 

markku-kanerva

Markku "Rive"Kanerva
Esiintymässä Wulff Business Forum päälavalla klo 17.15

Kuuletko tornin kutsun? 

Wulff Business Forumissa pääset torniseikkailulle! 72 metriä korkea Olympiastadionin torni on yksi Helsingin ja Suomen suosituimmista vierailukohteista. Tornikierroksille on rajattu määrä paikkoja, joten ilmoita itsesi ja avecisi tornikiinnostuksesta tästä.

Tilaa linkki livestreamiin

Tilaa Wulff Business Forum livestreamlinkki sähköpostiisi ja kuule tapahtumassa esiintyviä, inspiroivia puhujia sinulle sopivassa paikassa! Wulff Business Forumista lähetetään osioita suoratoistona, joten pääset nauttimaan  Helsingin Olympiastadionin tunnelmasta myös omalta koneeltasi. Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevalla lomakkeella ja hyväksy tietosuojaselosteemme, niin lähetämme sinulle linkin ja ohjeet livestreamin käyttöön.

Tavataan torstaina 26.10. hyvän seuran, innostavan tiedon ja tekemisen ja maukkaan ruoan ja juoman merkeissä!

YHDESSÄoloa odottaen,

Wulffin tapahtumatiimi

Tilaa livestreamlinkki tästä!

Täytä sähköpostiosoitteesi ja hyväksy tietosuojaseloste ja lähetämme livestreamlinkin sähköpostiisi.

Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, sillä toisinaan, jos et ole vielä vastaanottanut meiltä postia tapahtumakutsumme saattaa löytyä roskapostista. Kutsun lähettäjänä on info@wulff.fi.

Kun sinulla on kysyttävää, palautetta tai ideoita tapahtumaan liittyen, voit olla yhteydessä tapahtumien taikuriimme Elisa Wiléniin myös puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Elisa Wilén

tapahtumien taikuri
Wulff Tapahtumat
p. 040 524 9556
elisa.wilen@wulff.fi

 

Mukana kanssamme tapahtumaa tekemässä:

WBF2023_Logoseina_pieni

3M

Abena

ACCO Brands

Alfakem

Bong Suomi

Canon

Cederroth

Durable

Edding

Encore Ympäristöpalvelut

EMS Consulting

Energizer

ErgoFinland

HP

Jokipiin Pellava

Katrin

Kiilto

Lejos

Logitech

Meira

Metsä/Skogen

Metsä Tissue

Myötätuuli Valmennus

Newell Brands

Nocco

Oatly

Olvi

Orkla

Q-Connect

Pilot

Puhdistamo

Rebeet

Seapack

STABILO

Sylvamo

TD Synnex

Vinga

Yucca Group

Jaa artikkeli