Ota yhteyttä

Kuuletko tornin kutsun? Olympiastadionhan se siellä sinulle huhuilee!

Wulffin asiakas! Varaathan ajankohdan jo kalenteristasi. Kutsuvierastilaisuutemme on tuttuun tapaan avec. Vuoden 2023 Wulff Business Forumista nautitaan Olympiastadionilla torstaina 26.10. klo 14-19, bonusjatkot innokkaille klo 19-21. Tilaisuutemme teemana on YHDESSÄ. Iltapäivän ja illan ohjelmassa on hyödyllistä sekä viihteellistä ohjelmaa, kiintoisia puheenvuoroja, katsaus Wulffin ja kumppaniemme uutuustuotteisiin ja -palveluihin sekä tekemistä niin keholle kuin mielellekin.

Meillä on sinulle tehtävä!

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tapahtumamme sisältöön: kuka ja/tai ketkä olisivat valovoimaisia ja mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheesta puhuvia esiintyjiä tilaisuuteemme? Täytä toiveesi alla olevalle lomakkeelle.

Miten pääsen mukaan, jos en ole vielä kutsulistalla tai Wulffin asiakas?

Etkö ole vielä kutsulistallamme tai asiakkaamme, ja tilaisuus kiinnostaa? Voit myös tuumia, kenelle muulle tuntemallesi henkilölle yrityksessäsi tai verkostossasi Wulff Business Forumiin osallistumisesta olisi hyötyä ja iloa. Jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle tai laita viestiä: 040 524 9556/Elisa Wilén, niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Paljastamme tällä sivulla pian lisätietoja päivän ja illan ohjelmasta.

Tavataanhan lokakuussa hyvän seuran, innostavan tiedon ja tekemisen ja maukkaan ruoan ja juoman merkeissä!

YHDESSÄoloa odottaen,

Wulffin tapahtumatiimi

Kerro toiveesi ja hae tapahtumakutsulistalle 

Täyttämällä omat yhteystietosi lisäämme sinut kutsulistalle – huomioithan, että tapahtumaan on reilu ja samalla rajattu määrä paikkoja ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat sähköpostiosoitteeseesi syyskuussa ilmoittautumislinkin ja lisätietoja tapahtumasta. Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, sillä toisinaan, jos et ole vielä vastaanottanut meiltä postia tapahtumakutsumme saattaa löytyä roskapostista. Kutsun lähettäjänä on info@wulff.fi.

Kun sinulla on kysyttävää, palautetta tai ideoita tapahtumaan liittyen, voi olla yhteydessä tapahtumien taikuriimme Elisa Wiléniin myös puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Elisa Wilen

tapahtumien taikuri
Wulff Tapahtumat
p. 040 524 9556
elisa.wilen@wulff.fi

 

Mukana kanssamme tapahtumaa tekemässä:

3M

Abena

ACCO Brands

Alfakem

Bong Suomi

Durable

Edding

EMS Consulting

Energizer

ErgoFinland

HP

Huhtamäki

Jokipiin Pellava

Kiilto

Lejos

Meira

Newell Brands

Oatly

Olvi

Orkla

Puhdistamo

Rebeet

Seapack

Sylvamo

TD Synnex

Vinga

Jaa artikkeli