<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tarkka ja ratkaisukeskeinen kirjanpitäjä

Carpentumin toiminnan laajentuessa Tampereella etsimme nyt

tarkkaa ja ratkaisukeskeistä kirjanpitäjää

Kirjanpitäjänä olet oleellinen ja tärkeä osa tiimiämme. Työssäsi menestyt ja viihdyt parhaiten, kun intohimonasi on pitää huolta asiakkaittemme talouden asianmukaisesta hoitamisesta, kirjanpidosta, tuloverotuksesta ja arvonlisäverotuksesta. Laatuun ja aikatauluihin sitoutuminen on tärkeä osa työtäsi. Olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen, sinulla on paineensietokykyä ja nautit siitä, että löydät tehtäviin ratkaisuja. Työsi on itsenäistä, ja saat kokeneiden kollegoiden ja osaajien tuen työhösi.

Lähitiimiisi kuuluu viisitoista henkilöä ja carpentumilaisena saat olla runsaasti tekemisissä elämää ja eläimiä rakastavien ihmisten kanssa. Työssäsi käytät Fennoaa ja Netvisoria, joihin saat tarvittaessa perehdytyksen. Kulttuuriimme kuuluu ammattitaidolla välittäminen ja ammatilliseen kehittymiseen kannustaminen. Carpentumilaisen tunnistaa positiivisesta asenteesta ja iloisesta työotteesta, onhan sinulla siis samoja ominaisuuksia.

Kerro hakemuksessasi lyhyesti, mitä sinulle merkitsevät käytännössä tarkkuus, ratkaisukeskeisyys ja intohimo työhön.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen sekä työaika on liukuva. Tehtävässä on mahdollista työskennellä etänä. Esimiehenäsi toimii asiakkuuspäällikkö Anneli Honkanen. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi osoitteeseen anneli.honkanen@carpentum.fi 25.3.2022 mennessä. Lisätietoja saat 14.-15.3.2022 klo 10-11 ja 21.3.2022 kello 10-11, p. 040 757 0357. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, nykyinen työtilanteesi joustavasti huomioiden.

 

Jaa artikkeli