Ota yhteyttä

Haemme asiakkuuspäällikköä Pohjanmaan myyntialueelle

Tule nyt tekemään parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan yhdessä Wulff Innovaatioiden kanssa! Haemme Keski-Pohjanmaan/Pohjanmaan myyntialueelle (Kokkola-Pietarsaari-Ylivieska) ratkaisutaitoista asiakkuuspäällikköä. 

Mitä ratkaisuja tarjoat asiakkaille? 

Asiakkaamme pyytävät ja saavat meiltä ratkaisuja, joilla heidän brändinsä erottuu edukseen, jää mieleen – ja tekee heille kauppaa. Näiden innovaatioiden lisäksi myymämme tuotteet ratkaisevat monia työpaikkojen arjen pulmia.

Valikoimassamme on runsaasti yksinmyyntituotteita, eri toimialoille räätälöityjä työpaikka- ja toimistotuotteita sekä yritysimagotuotteita. Teemme toiveista totta toteuttamalla myös kokonaan uusia tuotteita – kuuntelemme asiakkaidemme ideoita ja tarpeita tarkoin korvin.   

Millaista työsi on? 

Hankit uusia asiakkaita ja kehität toimintaa nykyisten asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme helppoutta ja sujuvuutta asiakkaidemme hankintoihin henkilökohtaisella, asiantuntevalla ja paikallisella palvelulla. 

Millainen olet: 

- Motivoidut tavoitteista ja niiden saavuttamisesta sekä kehittymisestä ja haluat oppia palautteesta. Omien tavoitteiden ja onnistumisen mittareiden määrittely on sinulle luontaista.

- Aktiivinen. Valtaosan asiakastapaamisistasi sovit itse. Asiakastapaamisia myyjillämme on viikkotasolla kymmeniä. 

- Hyvä ihmistuntija. Osaat lukea toista ihmistä ja osoittaa asiakkaalle, mitä konkreettista hyötyä tuotteemme ja palvelumme hänelle tarjoavat. 

- Klousaaja. Asiakastapaamisen tavoite on aina tehdä kauppa tapaamisen päätteeksi. 

- Yrittäjämäisellä, itsenäisellä otteella varustettu. Työpäiväsi aikana tapaat asiakkaita heidän luonaan. Työskentelet kotoasi käsin.  

- Hyvä kommunikoija. Suomen kielen lisäksi ruotsin kielen osaamisesta on tällä myyntialueella hyötyä. 

Tarjoamme sinulle: 

- Vakituisen työpaikan ja itsenäisen työnkuvan. Rakennat aikataulusi itse, asiakastapaamistesi mukaan.  

- Mahdollisuuden kehittyä huippuluokan myyjäksi Wulff Akatemiassa, omassa myynnin valmennusohjelmassamme. Työssäsi voit kehittyä huipuksi yhdessä ammattilaisten kanssa, saat työhösi tukea esimieheltäsi ja valmentajiltamme.  

- Mielenkiintoisen ja myyvän tuotepaletin. 

- Mahdollisuuden korkeaan palkkatasoon. 

- Välineet, koulutuksen, mahdollisuudet menestyä ja vastuuta ja vapautta päättää, miten työsi teet.  

Työ on vakituinen ja edellyttää ajokorttia; auton saat tarvittaessa yritykseltä. Palkkausmallimme on tulospohjainen (6 kk koulutusaikana takuupalkka 2.300€/kk+lisät).

Rekrytoinnin alkuvaihetta Wulffin kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Tina Dahlgren Rekrytointitallista.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekrytointitallin järjestelmässä. Hakuaika 30.4.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa:

Tina Dahlgren ma–to klo 9–15 numerossa 040 554 2130 ja tina.dahlgren@rekrytointitalli.fi 

tai

Wulff Innovaatioiden myyntijohtaja Lasse Eloranta 040 7222300.  

Haku alkaa 13. huhtikuuta 2023 ja päättyy 30. huhtikuuta 2023, klo 23.59.

Jaa artikkeli