<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Kari Juutilaista kiinnostaa Wulffin tulevaisuus

Kari Juutilainen on juuri lopetellut edellistä puhelua, jossa häneltä on kysytty myyntialalla tavallisesta ilmiöstä eli suuresta vaihtuvuudesta. Siitä pääsemme helposti puhumaan Wulffista, jossa myyjien työurat ovat usein ilahduttavan pitkiä. ”Pysyvä työura on usein kiinni kahdesta seikasta: esihenkilöistä ja yrityksen tarinasta”, Juutilainen selventää. Yrityksen tarinan tulee olla uskottava ja myyjän organisaatiossa lähellä olevien esihenkilöiden riittävän hyviä tukemaan hänen työtään.

Kari Juutilainen on toiminut Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallituksessa vuodesta 2018, ja hänet valittiin jälleen sen puheenjohtajaksi yhtiökokouksessa perjantaina 8.4.2022. Hän on rekrytoinnin ammattilainen ja mm. suorahakuun keskittyvän InHunt Groupin toimitusjohtaja sekä enemmistöomistaja.

Kun fiilis on hyvä, tulosta syntyy.

Wulffin tarina on Juutilaisen mukaan erittäin mielenkiintoinen – ja kaupallinen. Kohta jo vuoden takainen yrityskauppa, jossa Wulff vuoden 2021 toukokuussa osti kilpailijansa Staplesin, onnistui paremmin kuin hyvin. Wulffilaisilla puhutaan myynnin olevan DNA:ssa. ”Wulff on myyntiyhtiö, jossa myyjät ovat keskiössä. Jos tykkää myyntityöstä, motivoituu onnistumisista ja on tuloshakuinen, Wulff on oikea paikka. Kun fiilis on hyvä, tulosta syntyy.”

Kari Juutilainen kehuu Wulffin hallituksen työskentelyä erittäin ammattimaiseksi, jämptiksi ja osallistavaksi. Asiat käydään pörssiyhtiölle kuuluvalla tavalla tiukan tarkasti ja analysoiden läpi. ”Tämä on todellakin hyvän tavan mukaista toimintaa, jossa hallitusta osallistetaan vahvasti. Keskitymme toimitusjohtajan tukemiseen ja eteenpäin katsomiseen – nämä toteutuvat hallitustyöskentelyssä jopa poikkeuksellisen hyvin.” Juutilainen antaa tunnustusta Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Elina Pienimäelle, jonka toiminnasta ja tekemisestä Wulff saa olla ylpeä. ”On tärkeää, että yrityksellä on hyvä toimiva johto.”

On ihan rokkenrollia olla mukana kasvavassa yrityksessä!”

Juutilainen on viihtynyt tehtävässään hallituksen puheenjohtajana hyvin. ”Kukapa ei haluaisi olla voittavassa joukkueessa! Olemme yrityksenä kokeneet onnistuneet yrityskaupat ja nyt vaikeina aikoina kovaa tuloksentekoa ja myyntiä. Olen kovin kiinnostunut Wulffin tulevaisuudesta. On ihan rokkenrollia olla mukana kasvavassa yrityksessä!”

Jaa artikkeli