Ota yhteyttä

Haetko Trainee- tai harjoittelupaikkaa keväälle tai kesälle 2023?

Onko kevään ohjelmassa tiedossa kiinnostava harjoittelujakso koulussa, opinnoissa tai oman elämän polulla? Kun olet reipas ja oma-aloitteinen, ja kiinnostunut toimimaan vastuullisessa ja iloisessa ympäristössä hae meille harjoitteluun!
 
Meillä on tälläkin hetkellä monien eri alojen ammattilaisia tai sellaiseksi opiskelevia kehittämässä taitojaan muun muassa vastuullisuusasioissa, logistiikassa, markkinointiviestinnässä sekä asiakas- ja aulapalveluiden tuottamisessa.
 
Meistä on upeaa, että saamme tehdä yhteistyötä uusien ihmisten kanssa, joilta voimme oppia paljon uutta. Superhienoa on saada olla mukana tekemässä hyvää: lisäämässä työelämävalmiuksia suomalaisten elämään. Meille Wulffilla harjoittelujaksot ovat voitto kaikille osapuolille! 🏆
 
Harjoittelun aikana rakennetaan tärkeitä suhteita myös työntekijän tulevaisuuden työllistymistä varten. Pidämme aina silmämme auki 👀  ja tuntosarvet pystyssä, huipputyyppien löytämiseksi tiimeihimme. 
 
Kun tiedät, että edessä on harjoittelujakso, niin ota rohkeasti yhteyttä ja täytä hakemuslomake sivuillamme, niin keskustellaan lisää! 📲
 
 

Jaa artikkeli