Ota yhteyttä

Etsimme luovaa ja neuvottelutaitoista markkinointiviestinnän osaajaa

Vahvin osaamisesi löytyy taidosta löytää ja sanoittaa oleellinen tekstiin. Tuotat myönteistä ja vaikuttavaa sisältöä Wulffin sisäiseen viestintään, hurmaat sutjakoilla somesisällöillä ja vakuutat esitteiden ja perinteisen printin copylla sekä taituroit tehokkaasti liidimateriaalia, vaikkapa vastuullisuusblogin tai ensiapuoppaan muodossa. Äkkilähtö asiakasrefe-juttukeikalle? Kyllä, parasta mitä töissä voi tapahtua! IFRS ja pörssitiedottaminen? Hallussa? Hienoa! Ei vielä tuttua, ja haluat oppia? Meillä siihen on mahdollisuus.

Teet töitä Wulffin markkinointiviestintätiimissä, jossa suunnitellaan ja toteutetaan Wulffin sisäistä ja ulkoista viestintää sekä markkinointia ja tuotetaan tapahtumia. Tarvittaessa hankimme kehitysprojekteihin osaamista ulkoisilta kumppaneilta. Tiimimme palvelee joustavasti ja monipuolisesti konsernin Suomen yrityksiä, joten laaja-alaisesta kokemuksesta markkinointiviestinnästä ja projektien vetämisestä on hyötyä.

Wulff on vahvasti vastuullinen myyntiyhtiö, joka missio on tehdä maailmasta parempi, työpaikka kerrallaan. Jaathan samat arvot ja arvostat myös yrittäjyyttä ja tuloksellisuutta.

Menestyt tehtävässä parhaiten, kun
  • sinulla on kokemusta kaupallisten ja vaikuttavien tekstien tekemisestä, ymmärrystä asiakkuuden elinkaaresta ja ostajapersoonien hyödyntämisestä sisällöntuotannossa
  • hurmaat meidät, kumppanimme ja asiakkaamme suomen lisäksi ainakin englanniksi
  • sinulla on elämäniloa, jota haluat jakaa muillekin, hyvät neuvottelutaidot ja keskusteluälykkyyttä
  • työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa – Wulffilla erityisesti Espoon Kilonkartanon viihtyisissä tiloissa
  • esiintyminen ja esimerkiksi tapahtumien juontaminen on sinusta hauskaa
  • ohjelmista suosikkisi löytyvät Adobe-valikoista ja niiden sekä Officen käyttö on sinulle tuttua
  • lisäksi innostut Google Analyticsin tai muun analytiikkatyökalun hyödyntämisestä sisällöntuotannossa ja sosiaalisen median orgaanisesta kasvattamisesta sekä maksetusta mainonnasta.

Uusi osaajamme raportoi Wulffin viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Törmäselle, jolta saat lisätietoja tehtävästä p. 040 544 5550. Napakan myyntikirjeen itsestäsi ja ansioluettelon voit lähettää Wulffin henkilöstöjohtaja Nina Järvelle nina.jarvi@wulff.fi. Toimithan nopeasti ja lähestyt meitä viimeistään ke 26.10.

Jaa artikkeli