<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tervetuloa Wulff-elokuvailtaan Riviera Kallioon Helsinkiin!

Mitä? Kotimainen Sisu-elokuva, herkkubuffet ja samppanjaa sekä muita elokuvajuomia
Missä? Harjukatu 2
Milloin? 11.5.2023 17:00

Tule viihtymään Wulffin elokuvailtaan toukokuisena torstaina! Luvassa on hyvää seuraa ja harvinaista herkkua: kotimaista toimintaelokuvakulttuuria. Jalmari Helanderin ohjaama ja käsikirjoittama Sisu sijoittuu Lapin erämaahan ja toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin. Toronton elokuvafestivaaleilla syksyllä 2022 kansainvälisen ensi-iltansa saanutta elokuvaa on suitsutettu kansainvälisesti ja se on saanut kovasti kehuja myös kotimaisilta kriitikoilta. 

Tapahtumamme alkaa klo 17: tulethan ajoissa paikalle tapaamaan wulffilaisia ja kumppaneitamme sekä skoolaamaan samppanjalla. Tilaisuudessa tutustut muutamiin tuoteuutuuksiimme ja nautit ruokaisasta tapasbuffesta. Rivieran baari on avoinna myös elokuvan ajan ja palvelee meitä sopivin palautumisjuomin elokuvan jälkeen, aina klo 21 saakka. 

Riviera Kallio on ihastuttava ja intiimi elokuvateatteri ja ravintola, joten tilaisuuteen on tarjolla rajattu määrä paikkoja. Viimevuotisen tapahtumamme paikat varattiin supernopeasti, joten ilmoittaudu mukaan heti! Huomioithan, että kutsu on avec, joten ota mukaan kollegasi tai läheisesi. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!  

Jaa artikkeli