Tarinamme

Tarinamme

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan

Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset, yrittäjät ja työntekijät toimivat. Samalla teemme maailmasta parempaa – työpaikka kerrallaan. Tuomme asiakkaidemme saataville yhä enemmän entistä ympäristöystävällisempiä ja kestävää kehitystä edistäviä tuotteita, jotta niitä on entistä helpompi valita. Jokainen meistä voi vaikuttaa päivittäisillä valinnoillaan siihen, millaista tulevaisuutta ja maailmaa rakennamme.

Parempi työpäivä – missä ikinä työtäsi teetkään
Jo nyt työtä tehdään runsaasti myös muualla, kuin perinteisissä toimistoissa: digitalisaatio mahdollistaa paljon, liikkuva työ taas tuo tekemiselle ja ympäristöille uudenlaisia vaatimuksia. Teemme töitä työpaikalla, kotona, laiturinnokalla, kahvilassa, junassa, puistonpenkillä, liikkuessamme paikasta toiseen ja tavatessamme ihmisiä siellä, missä he kulloinkin kokoontuvat. Wulffin kanssa varmistat, että työympäristö ja työvälineet mahdollistavat paremman työpäivän.

Alan laajin kattaus tuotteita ja palveluita
Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeitaergonomiaaensiapuailmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Uutta: Canon Business Center tulostus- ja suurkuvatulostus, tiedonhallinta- sekä ICT-ulkoistusratkaisut yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla.  Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, joissa sillä on yhteensä lähes 100 000 asiakasta. Palvelumyymälämme löydät Helsingistä, Turusta ja Lahdesta. Helsingin ja Turun Wulffinkulma-myymälöissä on esillä koko konsernin laaja tuotevalikoima. Toimistotarvikkeiden lisäksi myymälöissä on näkyvillä vihreät Better Products -tuotteet sekä kierrätyspisteet. Lahdessa myymäläasiakkaita palvelee tytäryrityksemme Wulff Torkkeli. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi verkkokaupalla Wulffinkulma.fi.

Wulff on sitoutunut kestävään kehitykseen. Yrityksemme on saavuttanut sekä ISO 9001 laatu- että ISO 14001 ympäristösertifikaatit ensimmäisenä alallaan.