<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulffin toimintojen yhdistäminen etenee

SISÄPIIRITIETO | 20.2.2024 KLO 15.30

Wulff uudisti Suomen työpaikkatuotteiden ja -palvelujen liiketoimintojaan organisaation uudelleenjärjestelyllä. Järjestelyjen tavoitteena on vahvistaa Wulffin kilpailykykyä ja operatiivista tehokkuutta. Osana järjestelyä toteutettiin muutosneuvottelut, jotka päättyivät 20.2.2024. Neuvottelujen piirissä oli 48 henkilöä ja niiden tuloksena päättyy 9 henkilön työsuhde. Yhtiö arvioi toimenpiteiden vaikuttavan myönteisesti tulokseen noin 0,5 miljoonalla eurolla vuosittain.   

Toteutetut henkilöstön uudelleenjärjestelyt ovat osa keväällä 2021 tehdyn Staples Finland Oy:n yritysoston integraatiota ja niillä tuetaan kannattavuuden myönteistä kehitystä. Yhtiön Suomen Sopimusmyynnin tietojärjestelmien yhdistäminen on edennyt aikataulussa, tuoden uusia synergiahyötyjä alkuvuoteen. Toimintojen ja järjestelmien yhdistäminen mahdollistaa aiempaa kustannustehokkaamman tekemisen sekä Wulffille tärkeän myyntiin ja vastuullisuuteen panostamisen.

Espoossa 20.2.2024

WULFF-YHTIÖT OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:
toimitusjohtaja
Elina Rahkonen
p. 040 647 1444
sähköposti:
elina.rahkonen@wulff.fi


JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi


Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Mahdollistamme paremmat ja kestävämmät työympäristöt ja täydellisen työpäivän. Teemme työpaikan sinne, missä työtäsi teet. Meiltä löydät tämän päivän työpaikkatuotteet: mm. kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluja sekä taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti valikoimaamme yhä vastuullisemmaksi ja asiakaskokemustamme alan parhaaksi. Uusimpia palvelujamme on henkilöstövuokraus. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Näytä tiedote

Jaa artikkeli