<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

WULFF MYI LIIKE- JA MAINOSLAHJALIIKETOIMINTANSA IDÉ HOUSE OF BRANDS FINLAND OY:LLE

Wulff myi liike- ja mainoslahjaliiketoimintansa pohjoismaiseen konserniin kuuluvalle IDÉ House of Brands Finland Oy:lle. Kauppa parantaa Wulff-konsernin kannattavuutta ja fokusoi liiketoimintaa. Kaupan seurauksena Wulff on päivittänyt tulevaisuuden näkymänsä. 

Wulff myi liike- ja mainoslahjaliiketoimintansa mainos- ja yrityslahjayritykselle IDÉ House of Brands Finland Oy:lle 0,8 milj. euron kauppahinnalla. Wulff Liikelahjat Oy:n työntekijät siirtyvät IDÉ House of Brands Finland Oy:n palvelukseen.

Wulff kirjaa kaupasta noin -0,9 milj. euron kertaluonteisen erän vuoden 2015 toiselle vuosineljännekselle liittyen käyttöpääomaan, käyttöomaisuuteen ja liikearvoon. Wulffin nyt myydyn liikelahjatoiminnan liikevaihto vuonna 2014 oli 3,2 milj. euroa ja liiketappio 0,3 milj. euroa.

Wulff keskittyy jatkossa yhä vahvemmin ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen. Kaupan yhteydessä solmittiin skandinaavinen yhteistyösopimus: “IDÈ House of Brands Finland Oy:n ja Wulff-konsernin sopimuksen myötä asiakkaat nauttivat jatkossa Pohjoismaiden kattavimmasta, kustannustehokkaasta liikelahjapalvelusta”, kertoo Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernijohtaja Heikki Vienola.

IDÉ House of Brands 

IDÉ on pohjoismainen toimija, jolla on 25 vuoden kokemus elinkeinoelämälle suunnattujen mainos- ja yrityslahjojen toimittajana. Liiketoimintakaupan jälkeen IDÈ House of Brands työllistää yli 140 liikelahja-alan ammattilaista ja se on Pohjoismaiden suurin liikelahja-alan toimija. IDÉllä on toimipisteitä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Wulff on päivittänyt tulevaisuuden näkymänsä

Wulffin vuoden 2015 tulevaisuuden näkymää on päivitetty liike- ja mainoslahjaliiketoiminnan myynnistä johtuen. Päivitetyn näkymän mukaan vuoden 2015 liiketuloksen ilman kertaluonteisia eriä arvioidaan olevan positiivinen.

Wulff arvioi 7.5.2015 julkistetussa 1.1.-31.3.2015 osavuosikatsauksessa vuoden 2015 liiketuloksen olevan positiivinen.

Vantaalla 15.5.2015

WULFF-YHTIÖT OYJ

HALLITUS 

Lisätietoja:

konsernijohtaja Heikki Vienola

p. (09) 5259 0050 tai gsm 050 65 110

sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi 

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi 

Näytä tiedote

Jaa artikkeli