<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff käynnistää yt-neuvottelut osana kustannussäästöohjelmaansa

PÖRSSITIEDOTE                                                            18.10.2013 KLO 9.15

WULFF KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT OSANA KUSTANNUSSÄÄSTÖOHJELMAANSA

Wulff jatkaa toimintansa tehostamista osana jatkuvaa uudistumistaan parantaakseen kannattavuuttaan sekä saavuttaakseen pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteensa. Wulffin tavoitteena on saavuttaa 1,0 milj. euron säästöt, joiden arvioidaan vaikuttavan pääosin vuonna 2014.

Wulff kutsuu henkilöstönsä yhteistoimintaneuvotteluihin. Neuvottelujen avulla Wulff uskoo saavuttavansa kustannussäästötavoitteensa. Wulff arvioi toimenpiteiden vaikuttavan myönteisesti tulokseen osittain loppuvuonna 2013 ja pääosin vuonna 2014.

Wulff käynnistää yhteistoimintamenettelyn mukaiset henkilöstöneuvottelut osassa konsernin suomalaisia yrityksiä.  Neuvotteluissa käsitellään Wulffin toiminnan kustannusten sopeuttamista tuloihin ja siitä mahdollisesti aiheutuvia henkilöstöön kohdistuvia toimenpiteitä sekä näiden toimenpiteiden perusteita, vaikutuksia ja vaihtoehtoja.

Konsernijohtaja Heikki Vienola: ”On tärkeää reagoida taloudellisen tilanteen muutoksiin mahdollisimman nopeasti. Jotta varmistamme kilpailukykymme ja edellytykset olla alamme edelläkävijä myös jatkossa, meidän tarvitsee panostaa asioihin, joilla on asiakkaillemme eniten merkitystä. Henkilöstömme on osaavaa ja sitoutunutta. Uskon, että yhdessä henkilöstön kanssa löydämme parhaat ratkaisut toimintamme muuttamiseksi ja sopeuttamiseksi nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen.”

Wulff-Yhtiöt Oyj tiedotti 24.9.2013 pörssitiedotteessa, että konsernin johdon ennusteen mukaan vuoden 2013 liiketulos on negatiivinen. Toimialalle on tyypillistä, että tulos kertyy viimeisen vuosineljänneksen aikana. Myös vuonna 2013 viimeinen vuosineljännes on vahvin. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 90 milj. euroa ja liikevoitto oli 1,1 milj. euroa.

Wulff julkaisee tammi-syyskuun 2013 osavuosikatsauksensa tiistaina 5.11.2013.

Vantaalla 18.10.2013

WULFF-YHTIÖT OYJ

Lisätietoja:

konsernijohtaja Heikki Vienola

p. 09 5259 0050  tai gsm 050 65 110

sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Uusimpia tuotteita ovat LED-valot ja valaistusratkaisut. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 350 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöistä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi kaikille avoimella verkkokaupalla Wulffinkulma.fi.   

Näytä tiedote

Jaa artikkeli