<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff kasvattaa palveluliiketoimintaansa ja ostaa espoolaisen taloushallintopalveluyhtiön

WULFF-YHTIÖT OYJ  SISÄPIIRITIETO 4.1.2022 KLO 14.00
 

Wulff-Yhtiöt Oyj ja Carpentum Oy:n omistaja ovat allekirjoittaneet 4.1.2022 kauppasopimuksen, jolla Wulff-Yhtiöt Oyj ostaa Carpentum Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan sopimuksen allekirjoituspäivänä. Kauppahinta on 0,9 miljoonaa euroa, josta 0,4 miljoonaa euroa suoritetaan luovuttamalla hallussa olevia omia osakkeita 82 488 kpl Carpentum Oy:n omistajalle. Loppuosa 0,5 miljoonaa euroa maksetaan käteisellä.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Elina Pienimäki: ”Päivitimme Wulffin strategiaa joulukuussa yhä vastuullisemmaksi ja kasvuhakuisemmaksi. Kasvua haetaan erityisesti uusista palvelu- ja tuotealueista sekä yritysostoin. Taloushallintopalvelujen todettiin viime vuonna täydentävän palvelutarjontaamme erinomaisesti, ja olemme panostaneet toimialaan orgaanisesti kasvaen ja pienemmillä yritysostoilla. Osaksi konserniamme liittyvä Carpentum jakaa kanssamme hienosti samoja arvoja sekä intohimon palvella asiakkaita paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Nyt tehtävän yritysoston myötä taloushallintoliiketoiminnoissamme työskentelee 24 huippuammattilaista. Näiden palvelujen vuosittainen liikevaihto on noin 2,2 miljoonaa euroa. Carpentum on hyvämaineinen, digikyvykäs ja vastuullinen taloushallinnon kumppani. Olen kiitollinen siitä, että valinta uudeksi omistajaksi oli juuri Wulff. Uskon, että omistajana ja työyhteisönä tarjoamme carpentumlaisille mahdollisuuden viihtyä ja voida hyvin työssä, saada tukea osaavalta ammattilaisyhteisöltä ja vauhdittaa kannattavaa kasvua Wulffin vahvan myynti- ja johtamiskulttuurin avulla.”

Carpentum Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Kati Kettunen: ”Taloushallintopalveluyritys menestyy yhtä hyvin kuin onnistumme asiakkaidemme palvelussa. Asiakkaita palvellaan yhtä hyvin kuin heidät tunnetaan. Me Carpentumilla tunnemme asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa, välitämme heistä ja heidän menestyksestään. Jokainen carpentumlainen tekee tärkeää asiantuntijatyötä. Siksi juuri Wulff on meille oikea uusi koti: pääsemme osaksi työyhteisöä, jossa ihminen – henkilöstö ja asiakkaat – on tärkein. Wulffin taloushallintotiimistä saamme hienosti tukea ja mahdollisuuksia kasvuun. Olen ylpeä siitä, että saamme olla kirjoittamassa uusia lukuja Wulffin menestystarinaan.”

Carpentum Oy:n avainlukuja

Vuonna 1997 perustetun Carpentum Oy:n liikevaihto 1.7.2020–30.6.2021 oli noin 1,2 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto (*) noin 0,2 miljoonaa euroa. Carpentum Oy:n kaupassa siirtyvän taseen loppusumma on noin 250 tuhatta euroa, oma pääoma 120 tuhatta euroa ja rahoja ja pankkisaamisia 108 tuhatta euroa. Taseeseen sisältyvät velat eivät sisällä korollisia velkoja.

(*) Oikaisuina on huomioitu omistuksen muutoksen seurauksena tapahtuvia muutoksia yhtiön kulurakenteessa

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Elina Pienimäki
p. 040 647 1444
sähköposti: elina.pienimaki@wulff.fi

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
wulff.fi

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Vastuullisempi, viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Selkeänä kotimaisena markkinajohtajana kehitämme tarjontaamme jatkuvasti ja tarjoamme Taloustutkimuksen mukaan alan parasta asiakaspalvelua. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää wulff.fi

Näytä tiedote

Jaa artikkeli