<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff-Yhtiöt Oyj:n uusi talousjohtaja

PÖRSSITIEDOTE | 17.1.2022 KLO 9.30

Wulff-Yhtiöt Oyj:n nykyinen talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen MMM Elina Hanén eroaa tehtävistään. Wulff-Yhtiöt Oyj:n uusi talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen 1.2. alkaen on KTM Atte Ailio. Hänen vastuullaan on Wulff-konsernin taloushallinto ja rahoitus. Ailio raportoi yhtiön toimitusjohtaja Elina Pienimäelle. 

Atte Ailiolla on vankka kokemus talous- ja rahoitusjohdon tehtävistä useammalta toimialalta. Hyvät valmiudet Wulffin kasvustrategian toteuttamiseen antaa monipuolinen kokemus yritysjärjestelyistä ja rahoituksesta.

”Wulff on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa oleva yhtiö, joka kasvaa myös yritysostoin. Osaamiseni talous- ja rahoitusalan ammattilaisena palvelee varmasti Wulffin tavoitteita. On tärkeää, että yrityksen arvot näkyvät päivittäisessä työssä. Wulffin arvot: yrittäjyys, tuloksellisuus, vastuullisuus ja asiakaskokemus tuntuvat perustalta, jolta on erinomaista ponnistaa”, Ailio kertoo.  

”Kiitos ainutlaatuisista kokemuksista ja vuosista Wulffilla mahtaville kollegoille, tiimiläisille, asiakkaille ja kumppaneille. Vien uuteen työhöni mukanani Wulffilta myyntiosaamista ja intohimon kasvuun ja kehittämiseen. Oli mahtavaa olla rakentamassa Wulffin kasvua ja erityisen hieno kokemus oli viime vuonna tehty Staples Finlandin yritysosto”, summaa Elina Hanén.

”Kiitämme lämpimästi Elinaa hänen ansiokkaasta tekemisestään Wulffilla. Strategiakautemme 2022-2026 vuosittainen kasvutavoite on 15-20 %. Olen ilahtunut, että saamme Ailiosta yritysjärjestelyt taitavan talousjohdon ammattilaisen ja tiimipelaajan. Attella on kokemusta kaupan alasta ja Wulffilla parhaillaan meneillään olevista hankkeista, esimerkiksi erilaisista integraatioista yrityskauppojen yhteydessä; taloushallinnon tietojärjestelmistä kulttuurien ja ihmisten yhdistämiseen”, kommentoi toimitusjohtaja Elina Pienimäki.  

Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernin johtoryhmän kokoonpano 1.2.2022 alkaen on: toimitusjohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja Elina Pienimäki, Wulff-konsernin talous- ja rahoitusjohtaja Atte Ailio, Wulff Supplies AB:n toimitusjohtaja Trond Fikseaunet, Wulff-konsernin viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Törmänen ja Wulff Beltton AB:n toimitusjohtaja Veijo Ågerfalk.

Espoossa 17.1.2022

WULFF-YHTIÖT OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Elina Pienimäki
p. 040 647 1444
sähköposti: elina.pienimaki@wulff.fi

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
wulff.fi

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Mahdollistamme paremmat ja kestävämmät työympäristöt ja täydellisen työpäivän. Teemme työpaikan – sinne, missä työtäsi tänään teet. Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluita sekä uusimpana alueena taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Selkeänä kotimaisena markkinajohtajana kehitämme valikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme Taloustutkimuksen mukaan alan parasta asiakaspalvelua. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää wulff.fi

Näytä tiedote

Jaa artikkeli