<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

WULFF-YHTIÖT OYJ:N UUSI TALOUSJOHTAJA

PÖRSSITIEDOTE               6.7.2017 KLO 10.00 

Wulff-Yhtiöt Oyj:n uusi talousjohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen on MMM Elina Hanén. Hanén aloittaa tehtävässä viimeistään 5.10.2017. Hänen vastuullaan on Wulff-konsernin taloushallinto ja sen kehittäminen. Hanén raportoi yhtiön toimitusjohtaja Kimmo Laaksoselle. 

Hanénilla on vankka IFRS-osaaminen ja kokemusta Pohjoismaissa toimivan pörssiyhtiön taloustoimintojen kehittämisestä Financial Controllerin roolissa. Hyviä valmiuksia Wulffin liiketoimintojen kehittämiseen antaa vahva ja monipuolinen tausta talouspäällikön ja tilintarkastajan tehtävissä. Hanén suoritti KHT tilintarkastajatutkinnon vuonna 2011. 

Wulff-Yhtiöiden nykyinen talousjohtaja Elina Rahkonen siirtyy elokuussa toisen yhtiön palvelukseen 19.5.2017 tiedotetun mukaan.  

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen
p. 0300 870 414 tai p. 050 469 3060
sähköposti: 
kimmo.laaksonen@wulff.fi  

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.wulffyhtiot.fi  

Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset yrittäjät ja työntekijät toimivat. Tarjoamme alamme laajimman kattauksen tuotteita ja palveluja, joilla tehdään työpaikka. Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, LED-valaistusratkaisuja sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi. 

Näytä tiedote

Jaa artikkeli