<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

WULFF-YHTIÖT OYJ:N UUSI TALOUSJOHTAJA JA UUDET JOHTORYHMÄN JÄSENET

PÖRSSITIEDOTE                                                            25.9.2014 KLO 16:30

WULFF-YHTIÖT OYJ:N UUSI TALOUSJOHTAJA JA UUDET JOHTORYHMÄN JÄSENET

Wulff-Yhtiöt Oyj:n uusi talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen on 1.10.2014 alkaen Elina Rahkonen (KTM, KLT). Rahkosen vastuulla on konsernin taloushallinto ja sen kehittäminen. Hän raportoi Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernijohtaja Heikki Vienolalle. 35-vuotias Rahkonen on toiminut Wulff-Yhtiöt Oyj:n Group Controllenina. Hänellä on vahva ja monipuolinen tausta taloushallinnosta ja sijoittajaviestinnästä ja lisäksi hän on aiemmin toiminut KHT-tilintarkastajana.

Toiseksi uudeksi jäseneksi Wulff-konsernin johtoryhmään nousee 1.10.2014 Wulff Entre Oy:n toimitusjohtaja Ninni Arion (KTM), 36. Arionilla on 15 vuoden kokemus kansainvälisistä messu- ja tapahtumamarkkinointipalveluista. Hän tuo konsernin johtoryhmään vahvaa myynnin ja johtamisen strategista osaamista. 

Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernin johtoryhmässä jatkavat konsernijohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja Heikki Vienola, Wulff Supplies Ab:n toimitusjohtaja Trond Fikseaunet, Suoramyynti-divisioonan johtaja Veijo Ågerfalk ja konsernin viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Törmänen. Wulff-Yhtiöt Oyj:n nykyinen talousjohtaja Samu Vuorio siirtyy toisen yhtiön palvelukseen.

Vantaalla 25.9.2014

WULFF-YHTIÖT OYJ

HALLITUS 

Lisätietoja:

konsernijohtaja Heikki Vienola
p. 09 5259 0050  tai gsm 050 65 110
sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.wulff.fi 

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Konsernin asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 300 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöistä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi kaikille avoimella verkkokaupalla Wulffinkulma.fi.

Näytä tiedote

Jaa artikkeli