<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

WULFF-YHTIÖT OYJ:N TILINTARKASTAJAMUUTOS

WULFF-YHTIÖT OYJ

PÖRSSITIEDOTE 20.9.2010 KLO 13.30

WULFF-YHTIÖT OYJ:N TILINTARKASTAJAMUUTOS

Wulff-Yhtiöt Oyj:n uusi päävastuullinen tilintarkastaja Nexia Tilintarkastus Oy:ssä on KHT Christer Antson. HTM Juha Lindholm jatkaa yhtiön tilintarkastajana yhdessä Christer Antsonin kanssa.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n yhtiöjärjestyksen mukaan tilintarkastajat on valittu toistaiseksi. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.4.2010 osakkeenomistajille tiedotettiin KHT-Yhteisö Nexia Tilintarkastus Oy:n ja HTM Juha Lindholmin jatkavan yhtiön tilintarkastajina sekä KHT Seppo Tervon aloittavan päävastuullisena tilintarkastajana. Nyt tapahtuneiden Nexia Tilintarkastus Oy:n organisaatiomuutosten myötä Wulff-Yhtiöt Oyj:n uusi päävastuullinen tilintarkastaja on KHT Christer Antson.

Vantaalla 20.9.2010

Lisätietoja:
konsernijohtaja Heikki Vienola p. (09) 5259 0050  tai gsm 050 65 110
sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

Wulff-Yhtiöt Oyj on kasvava ja kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita ja ergonomiaa. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös monipuoliset messu- ja tapahtumamarkkinointipalvelut. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Verkossa konserni palvelee asiakkaitaan toimistotuotteiden verkkokaupalla wulffinkulma.fi ja liike- ja mainoslahjapalvelulla liikelahjamoottori.fi.

Näytä tiedote

Jaa artikkeli