<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

WULFF-YHTIÖT OYJ:N HALLITUKSEN UUSI PUHEENJOHTAJA JA UUSI JÄSEN

PÖRSSITIEDOTE 23.4.2010 KLO 18.00

WULFF-YHTIÖT OYJ:N HALLITUKSEN UUSI PUHEENJOHTAJA JA UUSI JÄSEN

Tänään pidetty Wulff-Yhtiöt Oyj:n varsinainen yhtiökokous valitsi hallitukseen uudelleen Ere (Erkki) Kariolan, Ari Pikkaraisen, Pentti Rantasen, Saku (Sakari) Ropposen ja Heikki Vienolan sekä uutena jäsenenä Andreas Tallbergin. Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Saku (Sakari) Ropposen.

Helsingissä 23.4.2010

WULFF-YHTIÖT OYJ HALLITUS

Lisätietoja:
konsernijohtaja Heikki Vienola puh. (09) 5259 0050  tai gsm 050 65 110
sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

Wulff-Yhtiöt Oyj on kasvava, kannattava ja kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita ja ergonomiaa. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös monipuoliset messu- ja tapahtumamarkkinointipalvelut. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa ja Liettuassa. Verkossa konserni palvelee asiakkaitaan toimistotuotteiden verkkokaupalla wulffinkulma.fi ja liike- ja mainoslahjapalvelulla liikelahjamoottori.fi.

Näytä tiedote

Jaa artikkeli