<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

WULFF-YHTIÖT OYJ:LLE UUSI TALOUSJOHTAJA

Wulff-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 9.2.2010 klo 13.30

WULFF-YHTIÖT OYJ:LLE UUSI TALOUSJOHTAJA

Wulff-Yhtiöt Oyj on nimittänyt Kati Näätäsen (KTM, KHT) konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 9.4.2010 alkaen. Näätäsen vastuulla on konsernin taloushallinto ja sen kehittäminen. Hän raportoi Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernijohtaja Heikki Vienolalle.

33-vuotias Näätänen siirtyy Wulff-Yhtiöille Rapala VMC Oyj:ltä, jossa hän on toiminut Financial Controllerin tehtävissä. Näätäsellä on vahva ja monipuolinen tausta taloushallinnon tehtävistä ja sijoittajaviestinnästä tilintarkastajana sekä controllerina.

Wulff-Yhtiöiden nykyinen talousjohtaja KTM Petri Räsänen on eronnut yhtiön palveluksesta. Konsernijohtaja Heikki Vienola: ”Strategiamme mukaisesti haluamme panostaa voimakkaasti kasvuun, kannattavuuteen ja kansainvälistymiseen. Siihen tarvitaan myös vahvaa talousosaamista. Näätänen on avainroolissa taloushallinnon kehittämisessä ja liiketoimintojen vetäjien apuna kannattavan kasvun varmistamisessa.”

Wulff-Yhtiöt Oyj - toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija Wulff-Yhtiöt Oyj on kasvava, kannattava ja kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman kotimainen markkinajohtaja. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita ja ergonomiaa. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös monipuoliset messu- ja tapahtumamarkkinointipalvelut. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa ja Liettuassa. Verkossa konserni palvelee asiakkaitaan toimistotuotteiden verkkokaupalla wulffinkulma.fi ja liike- ja mainoslahjapalvelulla liikelahjamoottori.fi. WULFF-YHTIÖT OYJ Lisätietoja: konsernijohtaja Heikki Vienola puh. (09) 5259 0050 tai gsm 050 651 10 e-mail: heikki.vienola@wulff.fi JAKELU NASDAQ OMX Helsinki Keskeiset tiedotusvälineet www.wulff.fi

Näytä tiedote

Jaa artikkeli