<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

WULFF-YHTIÖT OYJ MYI TYTÄRYRITYKSENSÄ LOOKS FINLAND OY:N

PÖRSSITIEDOTE                                                            19.12.2014 KLO 14.00

WULFF-YHTIÖT OYJ MYI TYTÄRYRITYKSENSÄ LOOKS FINLAND OY:N

Wulff-Yhtiöt Oyj on tänään myynyt tytäryhtiönsä Looks Finland Oy:n vähemmistöosakas Jussi Heinolle 1,0 milj. euron kauppahintaan. Wulff-Yhtiöt Oyj omistusosuus Looks Finland Oy:stä oli 75 %.  Osakkeiden omistus- ja hallintaoikeus siirtyi ja kauppahinta suoritettiin kokonaisuudessaan tänään kaupanteon hetkellä.

Kaupan vaikutus Wulff-Yhtiöt –konsernin vuoden 2014 tulokseen on lievästi myönteinen. Looks Finland Oy:n liikevaihto vuonna 2014 on noin 1,5 milj. euroa.

Vantaalla 19.12.2014

Lisätietoja:

konsernijohtaja Heikki Vienola

p. (09) 5259 0050  tai gsm 050 65 110

sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Uusimpia tuotteita ovat LED-valot ja valaistusratkaisut. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti yli 300 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöistä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi kaikille avoimella verkkokaupalla Wulffinkulma.fi.   

Näytä tiedote

Jaa artikkeli