<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tomi Hilvo Wulff Entren toimitusjohtajaksi

PÖRSSITIEDOTE  10.6.2020 KLO 11.00

YTM Tomi Hilvo, 50, on nimitetty Wulff Entren toimitusjohtajaksi ja Wulff-konsernin johtoryhmän jäseneksi 3.8.2020 alkaen. Hän siirtyy Wulffille digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen Dingle Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Wulffille Hilvo tulee johtamaan ja luomaan kasvua sekä innovoimaan uutta messu- ja tapahtumapalvelualalle. Monipuolisen kansainvälisen uran tehnyt Hilvo toimi ennen Dingleä BtoB-tapahtumakonseptiyhtiö Management Events Oy:n toimitusjohtajana 2007-2014. Management Events kasvoi hänen vetämänään vauhdikkaasti Euroopassa ja Aasiassa.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Elina Pienimäki: ”Wulff Entren strategia tähtää kannattavaan kasvuun ja kansainvälistymiseen. Olen ilahtunut, että saimme juuri Tomi Hilvon johtamaan kansainvälistä messuliiketoimintaamme. Hän on intohimoinen ja ihmiset mukaan saava uudistaja sekä kasvun tekijä, joka jakaa wulffilaiset arvot. Hilvon johtamalla suomalaisen palvelukonseptin kansainvälistämisellä oli merkittävä rooli Management Eventsin voimakkaassa kasvussa. Kasvun hän sai aikaan ihmisiä johtamalla, kannustamalla heidät parhaimpaansa. Hilvon kokemus ja osaaminen täydentää hienosti sekä konsernimme johtoryhmän osaamista että Wulff Entren ammattilaisten tiimiä.”

Wulff Entren toimitusjohtajana vuodesta 2014 ja yhtiössä yli kymmenvuotisen ansiokkaan uran tehnyt Ninni Arion on päättänyt siirtyä kohti uusia mahdollisuuksia yhtiön ulkopuolella ja jää samalla pois Wulff-konsernin johtoryhmästä. ”Kiitän Wulffia, Wulff Entren henkilökuntaa ja asiakkaita hienoista yhteisistä vuosista. Wulff Entren on mahdollista menestyä tässä ajassa uudistamalla palvelujaan, ja kenties luomalla kokonaan uutta markkinaa. Siihen tarvitaan uutta digitaalista näkemystä ja ajatuksia, joita uskon Tomi Hilvon tuovan mukanaan. Olen kiitollinen kokemusrikkaista vuosista ja siitä, että olen saanut johtaa hienoa yhtiötä ja ihmisiä sekä tehdä työtä kiinnostavalla alalla upeiden asiakkaiden ja kumppanien kanssa.”

Tomi Hilvo: “Koronaviruksesta johtuvat rajoitukset ovat muuttaneet ihmisten ja yritysten käyttäytymistä. Kynnys ihmisten kohtaamiseen digitaalisilla pinnoilla on madaltunut ja luotto digitaalisten työvälineiden avulla tapahtuvaan laadukkaaseen vuorovaikutukseen on noussut huomattavasti. Samalla kasvokkain tapaamisen erityisyys, merkityksellisyys ja arvokkuus ymmärretään entistäkin paremmin. Parhaat toimijat tarjoavat tulevaisuudessa asiakkailleen sekä korkeimman arvon fyysisiä kohtaamisia että erilaisia innovatiivisia hybridiratkaisuja, ja sellaisia mekin kehitämme. Wulff Entren tiimi on innostunut ja idearikas huippuammattilaisten joukkue. Kun on vahva halu onnistua ja palvella asiakkaita, on mahdollista kasvaa ja luoda uutta haastavissakin olosuhteissa. Tällä alalla, tässä yhtiössä ja näiden ihmisten kanssa on upeaa saada aloittaa työt elokuussa.”
 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Elina Pienimäki
p. 040 647 1444

elina.pienimaki@wulff.fi

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.wulff.fi

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilman- puhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme: wulff.fi.

Wulff Entre on kansainvälinen messualan suunnittelu- ja projektitoimisto. Se toteuttaa vuosittain yli 500 tapahtumaa yli 25 maassa. Wulff Entren osaamisen sekä kattavan ja luotettavan kumppaniverkoston ansiosta saat palveluillesi ja tuotteillesi parhaan näkyvyyden ja tuottavimmat kontaktit ympäri maailman. Ensi vuoden parhaita kohtaamisia varataan juuri nyt!

Tutustu palveluihimme: wulffentre.com.
 

Näytä tiedote

Jaa artikkeli