<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Osakepalkkiojärjestelmä Konsernin Johtoryhmän Uudelle Jäsenelle

Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallitus päätti perustaa uuden osakepohjaisen pitkän aikavälin kannustinjärjestelmän konsernin talous- ja rahoitusjohtaja Atte Ailiolle. Ohjelma luodaan yhtiökokouksen 8.4.2022 hyväksymän palkitsemispolitiikan puitteissa. Ohjelman tavoitteena on edistää yhtiön strategian ja pitkän aikavälin liiketoiminnan kannattavuuden toteutumista.

 

Hallitus päätti talous- ja rahoitusjohtajan olevan oikeutettu pitkän aikavälin kannustinpalkkioon ajanjaksolta 1.2.2022-31.12.2025 riippuen pörssikurssin kehityksestä mainittuna aikana. Palkkio on enintään 10 000 Wulff-Yhtiöt Oyj:n osaketta.

 

Järjestelmästä maksettavat palkkiot vastaavat yhteensä enintään 10 000 Wulff-Yhtiöt Oyj:n osakkeen arvoa (ilman palkan sivukuluja).

 

Espoossa 26.7.2022

 

WULFF-YHTIÖT OYJ
HALLITUS

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja

Elina Pienimäki
p. 040 647 1444
sähköposti: elina.pienimaki@wulff.fi

 

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

 

 

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Mahdollistamme paremmat ja kestävämmät työympäristöt ja täydellisen työpäivän. Teemme työpaikan – sinne, missä työtäsi tänään teet. Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluita sekä uusimpana alueena taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Selkeänä kotimaisena markkinajohtajana kehitämme valikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme Taloustutkimuksen mukaan alan parasta asiakaspalvelua (jaettu ykkössija, TEP 2021). Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää wulff.fi.

 

Näytä tiedote

Jaa artikkeli