<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Muutos Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernin johtoryhmässä

PÖRSSITIEDOTE 18.10.2019 KLO 9.00

Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallitus on päättänyt muutoksesta johtoryhmässä. Toimitusjohtajana 30.9.2019 aloittanut Elina Pienimäki, 40, on valittu Wulff-Yhtiöt Oyj:n johtoryhmään ja sen puheenjohtajaksi.

Johtoryhmässä jatkavat Wulff Entre Oy:n toimitusjohtaja Ninni Arion, Wulff Supplies AB:n toimitusjohtaja Trond Fikseaunet, Wulff-Yhtiöt Oyj:n talousjohtaja Elina Hanén, Wulff-Yhtiöt Oyj:n viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Törmänen ja Wulff Belttonin toimitusjohtaja Veijo Ågerfalk.

Aiemmin Wulff-Yhtiöt Oyj:n johtoryhmän puheenjohtajana ja konsernijohtajana toiminut Heikki Vienola jatkaa yhtiössä kasvua tukevissa tehtävissä.

Espoossa 18.10.2019

WULFF-YHTIÖT OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:

toimitusjohtaja
Elina Pienimäki
p. 040 647 1444
elina.pienimaki@wulff.fi

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.wulffyhtiot.fi

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi.

Näytä tiedote

Jaa artikkeli