<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Muutos Wulff-Yhtiöt Oyj:n johtoryhmässä

Wulff-Yhtiöt Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen KTM Atte Ailio on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta siirtyäkseen uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella. Ailio jatkaa tehtävässään 4.8.2023 saakka. Uuden talousjohtajan rekrytointi käynnistetään välittömästi.

”Kiitän Attea tärkeästä panoksesta Wulffin talousjohtajana ja yhteistyöstä merkittävän kasvun ja muutosten kaudella”, Elina Rahkonen sanoo.

”Haluan kiittää wulffilaisia erinomaisesta kollegiaalisuudesta sekä ponnisteluista muutosten ja integraation vaatimuksissa. Wulffin kehitys jatkuu joka päivä”, Atte Ailio sanoo.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernin johtoryhmässä jatkavat toimitusjohtaja Elina Rahkonen, Wulff Supplies AB:n toimitusjohtaja Trond Fikseaunet, Wulff Entre Oy:n toimitusjohtaja Sami Hokkanen, Wulff-konsernin viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Törmänen ja Wulff Beltton AB:n toimitusjohtaja Veijo Ågerfalk.

Espoossa 4.4.2023


WULFF-YHTIÖT OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:
toimitusjohtaja
Elina Rahkonen
p. 040 647 1444
sähköposti:
elina.rahkonen@wulff.fi


JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fiParempi maailma – työpaikka kerrallaan. Mahdollistamme paremmat ja kestävämmät työympäristöt ja täydellisen työpäivän. Teemme työpaikan sinne, missä työtäsi teet. Meiltä löydät tämän päivän työpaikkatuotteet: mm. kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluja sekä taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti valikoimaamme yhä vastuullisemmaksi ja asiakaskokemustamme alan parhaaksi. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää wulff.fi.

Näytä tiedote

Jaa artikkeli