<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

KIMMO LAAKSONEN WULFF-YHTIÖT OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

PÖRSSITIEDOTE              9.3.2017 KLO 09.00
 
DI Kimmo Laaksonen (s. 1968) on nimitetty Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajaksi sekä konsernin suurimman tytäryrityksen Wulff Oy Ab:n toimitusjohtajaksi 13.3.2017 alkaen. Laaksonen on myös konsernin johtoryhmän puheenjohtaja. 
 

Wulff-Yhtiöt Oyj:n väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut talousjohtaja Elina Rahkonen jatkaa tehtävissään talousjohtajana.  

Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Vienola on tyytyväinen, että yhtiö saa vetäjän, jolla on kokemusta yritysten ja ihmisten johtamisesta eri toimialoilla sekä hyviä näyttöjä myynnin, markkinoinnin ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä.  

“Wulffilla on vahva ja vakiintunut asema erityisesti toimistotarviketoimittajana. Meidät tunnetaan yhä enemmän myös monipuolisena työpaikkojen tekijänä – mahdollistamme työn tekemisen erilaisissa ympäristöissä. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa tarvitaan uudistumista. Koemme, että toimintaympäristön kehittyminen ja muutos on meille mahdollisuus palvella asiakkaitamme uusin tavoin ja vielä aiempaa paremmin. Laaksosella on oikeanlaista kokemusta ja osaamista ja tahtoa uudistaa toimintaa. Olemme Wulffilla iloisia, että saamme hänet rakentamaan menestystä kanssamme.”

Vantaalla 9.3.2017
 

WULFF-YHTIÖT OYJ
HALLITUS

Lisätietoja: 
hallituksen puheenjohtaja Heikki Vienola p. 0300 870 414 tai 050 65 110

sähköposti: 
heikki.vienola@wulff.fi  

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulffyhtiot.fi
 

Wulff-Yhtiöt Oyj on toimistomaailman merkittävin toimija sekä kotimainen ja skandinaavinen alansa edelläkävijä. Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset yrittäjät ja työntekijät toimivat. Tarjoamme alamme laajimman kattauksen tuotteita ja palveluja, joilla tehdään työpaikka. Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, LED-valaistusratkaisuja sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa Wulff.fi. 

Näytä tiedote

Jaa artikkeli