<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tule kanta-asiakkaaksemme

Kanta-asiakkaana saat paljon etuja ja tarjouksia. Lisäksi kuulet tarjouksistamme ja ajankohtaisista kampanjoista ensimmäisten joukossa. 

Kanta-asiakkaanamme säästät rahaa

Wulffin kanta-asiakkaana asioit verkkokaupassamme sekä myymälöissämme edullisemmin.

Saat  5 %:n alennuksen lähes kaikista normaalihintaisista tuotteistamme myymälöissämme sekä verkkokaupassa.

Alennus lasketaan myös asiakasyrityksemme henkilökunnalle henkilökohtaisiin hankintoihin. 

Huom! Alennus koskee normaalihintaisia tuotteitamme. Alennus ei koske outlet- eikä tilaustuotteita, postimerkkejä, tulostimia, kalentereita, elintarvikkeita, keittiökoneita ja kestoastioita sekä kierrätys/keräyslaatikoita ja Wulff Eko-Bagejä.

Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_8
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_Koppa2

Tietoa eduista ensimmäisten joukossa

Wulffin kanta-asiakkaana saat tiedon kampanjoistamme ensimmäisten joukossa. Liittyessäsi kanta-asiakkaaksemme sinulla on mahdollisuus liittyä postituslistallemme ja saada tiedot parhaista alennuksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa.

Postituslistalta voi poistua milloin tahansa. Emme milloinkaan luovuta asiakkaan sähköpostiosoitteita tai muita tietoja yrityksemme ulkopuolelle.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on helppoa ja nopeaa

Liittyäksesi Wuffin kanta-asiakkaaksi sinulla tulee olla Y-tunnus. Lähetä alla oleva lomake meille ja vahvistamme kanta-asiakkuutesi vastamaalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kanta-asiakkuutesi astuu voimaan välittömästi saatuasi kuittauksen sähköpostiisi. Hyödynnät kanta-asiakasedut kirjautumalla sisään verkkokaupassamme wulffinkulma.fi tai kertomalla kanta-asiakkuudestasi myymälässä asioidessasi. 

Wulffin kanta-asiakkuus hyödyttää sinua ja yritystäsi seuraavissa toimipisteissämme:
  • Wulffinkulma Helsinki
  • Wulffinkulma Turku
  • Wulffinkulma Lahti
  • Verkkokauppa wulffinkulma.fi 
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_nainen_pallotuoli_hahmo

Liity kanta-asiakkaaksemme

Juttele asiantuntijan kanssa