<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tee asiakkaidesi elämästä parempaa kuten Technopolis

Technopolis on Wulffin pitkäaikainen asiakas ja työympäristöjen asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia ja tehokkaita toimitiloja sekä niihin liittyviä palveluita. Technopoliksella on 16 kampusta, joissa toimii 1500 asiakasyritystä ja niiden 48 000 työntekijää kuudessa maassa Euroopassa.

Modernin ja ammattimaisen työympäristön lisäksi Technopoliksen katon alla majaansa pitävät yritykset saavat työpäivän aikana tarvitsemansa tarvikkeet ja energiaa antavat eväät helposti, kustannustehokkaasti ja aikaa säästäen Wulffin tarjoamasta, Technopoliksen asiakkaille räätälöidystä verkkokaupasta.

Wulff ja Technopolis tekevät yhteistyötä, jossa Wulff tarjoaa käyttäjätunnuksilla toimivan, valikoidun valikoiman verkkokaupan ainoastaan ja vain Technopoliksen asiakkaiden käyttöön. Technopolis on neuvotellut verkkokauppaan haluamansa valikoiman vastuullisia ja erikoishintaisia tuotteita. Technopoliksen ja Wulffin solmima hankintasopimus mahdollistaa keskittämisestä syntyvän hintaedun ja edullisten hintojen tarjoamisen Technopoliksen asiakkaille.

Wulff puolestaan huolehtii, että sovittuja tuotteita on aina tarjolla ja Technopoliksen asiakkaiden ostettavissa verkkokaupasta. Tunnuksien avaaminen Wulffin tuottamaan verkkokauppaan ei maksa tai sido Technopoliksen asiakasta mitenkään. "Tämä on mahdollisuus Technopoliksen asiakkaille. Asiakas pääsee hyödyntämään verkkokaupan monipuolista valikoimaa ja kilpailukykyistä hinnoittelua, josta Technopolis ja Wulff ovat sopineet toteavat Wulffin myyntijohtaja Juha Kovanen ja Technopoliksen Concept Manager Salla Brunou.

Oma verkkokauppa, joka toimittaa tuotteet suoraan toimiston ovelle, helpottaa Technopoliksessa toimivien asiakkaiden elämää, sillä he saavat kaiken toimistollaan ja työpäivissään tarvitsemansa tuotteiston edullisemmin, helposti ja ympäristöä säästäen yhdellä toimituksella. "Ydinajatuksemme Technopoliksella on tarjota joustavia toimitiloja ja kattavia palveluita työnteon tueksi", kertoo Technopoliksen Concept Manager Salla Brunou.

Asiakastarinat_Technopolis_Salla_Brunou_Lotta-Lybeck

Kuvassa vasemmalla Technopoliksen Concept Manager Salla Brunou ja oikealla PR & Content Specialist Lotta Lybeck

 

 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

 

 

Technopolis hemmottelee vuokralaisiaan Wulffin tarjoamalla, kattavalla, vastuullisten tuotteiden valikoimalla

Wulffin verkkokauppaan on koostettavissa tuhansien tuotteiden valikoima. Technopoliksen asiakkailleen tarjoama valikoima on koottu erityisesti kotimaisuus ja vastuullisuus huomioiden.

Technopoliksen asiakkaiden saataville on Wulffin tarjoamia tuotteita kuten:

  • Juomat; kahvit, maidot, smoothiet, mehut, vichyt ja virvokkeet, energiajuomat
  • Välipalat; proteiinipatukat, puurot, keksit, suklaat, karkit ja pähkinät
  • Postitus ja pakkaustarvikkeet; laatikot, kuoret, teipit, pussit, pehmusteet
  • Tulostintuotteet
  • Toimistotarvikkeet; kynät, vihot, mapit, paristot, nitojat
  • Ensiapu- ja hygieniatarvikkeet; laastarit, sidetarpeet, käsivoiteet, käsidesit, saippuat, terveyssiteet ja pehmopaperit
  • Työtuolit ja -pöydät ja muut toimiston kalusteet

”Technopolis on valinnut verkkokauppansa valikoimaan esimerkiksi kahvia ja virvokkeita, suklaata ja energiapatukoita, klassisten toimistotarvikkeiden lisäksi", kertoo Wulffin myyntijohtaja Juha Kovanen. Myös erilaiset ergonomiaa ja työhyvinvointia lisäävät tuet, korokkeet, tasapainolaudat, pallotuolit, ovat olleet suosittuja kertoo Kovanen.

Tilauksen tekeminen Wulffin verkkokaupasta on helppoa ja prosessi on erittäin käyttäjä ystävällinen. Wulffin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan, kun asiakkaalla on kysyttävää tai kehitysehdotuksia.

Asiakastarinat_Technopolis_Salla_BrunouTechnopoliksen Concept Manager Salla Brunou iloitsee hyvästä yhteistyöstä Wulffin kanssa.

Kun haluat tarjota verkkokaupan yritysasiakkaillesi Wulff auttaa ammattitaidolla

Kun haluat tarjota yrityksesi asiakkaille eksklusiivista mahdollisuutta Wulffin tuottamaan ja yrityksesi tarjoamaan verkkokauppaan ota yhteys Wulffin sopimusmyyntiin, niin avataan oma kauppa myös teidän asiakkaidenne käyttöön helposti ja nopeasti Yli 133-vuoden kokemuksella autamme yritystäsi koostamaan juuri teille ja asiakkaillenne sopivan, kustannustehokkaan verkkokaupan.

”Meillä Wulffilla on monilukuinen joukko ammattilaisia, jotka etsivät, selvittävät ja hankkivat jatkuvasti uusia, kotimaisia ja vastuullisia yritysten tarvitsemia tuotevaihtoehtoja ”, kertoo Wulffin myyntijohtaja Juha Kovanen. Näin asiakas voi luottaa, että hänen tekemänsä hankinnoissa esimerkiksi hiilidioksidipäästöjen minimoiminen on otettu huomioon.

Tule Wulffin asiakkaaksi niin tehdään yhdessä maailmasta parempaa, työpaikka kerrallaan!

 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi