<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff Ekonomi Oy

Tutustu kattavaan valikoimaan palveluitamme.

 

Kysy lisää tilitoimistopalveluistamme
kirjanpitopalvelut

Kirjanpitopalvelut

Hyvin hoidettu taloushallinto tuottaa yritykselle merkittäviä lisätyökaluja päätöksenteon tueksi ja parantaa yrityksen arvoa.

Kirjanpidon ulkoistaminen tilitoimistolle vapauttaa yrityksen ja yrittäjän resursseja varsinaiseen liiketoimintaan. Ajattelemme, että tilitoimisto ja kirjanpitäjä ovat yrittäjän tärkeimpiin lukeutuvia yhteistyökumppaneita.

Noudatamme hyvää kirjanpitotapaa ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Räätälöimmme palvelumme ja käytettävät järjestelmät aina asiakasyrityksen tarpeita vastaaviksi.

Tarjoamme kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita kokonaisvaltaisesti yritystoiminnan eri vaiheisiin ja tarpeisiin. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa pienistä ja keskisuurista omistajavetoisista yrityksistä.

 

Palkkahallintopalvelut

Voit ulkoistaa yrityksesi palkanlaskennan meille ja neuvomme mielellämme sinua erilaisiin palkkahallintoon liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, kustannustehokkaita ja aina asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä palkkahallinnon sekä henkilöstöhallinnon ratkaisuja.

Toimimme luotettavana yhteistyökumppanina ja huolehdimme puolestanne siitä, että kaikki lakisääteiset ja työehtosopimuksiin perustuvat velvollisuudet hoidetaan tarkasti ja ammattitaitoisesti.

Palkkahallinnon palvelumme kattavat laajasti koko palkanlaskennan prosessin ja siihen liittyvät eri osa-alueet. Kartoitamme aina asiakaskohtaisesti palkkahallinnon tarpeet ja konsultoimme mielellämme palkanlaskennan prosessien hiomisessa mahdollisimman sujuviksi ja asiakkaan näkökulmasta kustannustehokkaiksi.

Noudatammetoiminnassamme ehdotonta luottamuksellisuutta. Palkkahallinnon asiantuntijamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia tekijöitä, jotka hallitsevat myös laajasti erilaiset palkanlaskennan ohjelmistot.

Osana palkkahallintopalveluja tarjoamme apua työsopimuksen tekemiseen sekä neuvomme erilaisissa vakuutus-ja eläkeasioissa.

palkkahallintopalvelut
taloushallinnon_konsultointi

Taloushallinnon konsultointi

Meiltä saa taloushallinnon konsultointipalveluja mm. yleisiin verotusasioihin, yhtiöoikeudellisiin asioihin, yritysjärjestelyihin sekä omistajayrittäjän palveluihin. Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee usein vastaan kysymyksiä, joita on hyvä miettiä myös taloushallinnon näkökulmasta.

Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi:
- Liiketoiminnan kehittäminen ja sen mukanaan tuoma byrokratia, kirjanpito- tai verovelvoitteet, erilaiset lupa-asiat, tukihakemukset ja kannattavuuslaskenta
- Yrityksen osto ja myynti
- Yhtiömuodon muutokset
- Sukupolvenvaihdokset
- Yritystoiminnan lopettaminen
- Yritysjärjestelyt
- Verosuunnittelu (yritys ja henkilöverotuksen optimointi)
- Verotukseen liittyvät laskelmat

Tarjoamme taloushallintoa ja konsultointia, veroneuvontaa, yritysjärjestelyitä sekä apua yhtiöoikeudellisissa asioissa yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Miten voisimme auttaa sinun yritystäsi?

Kansainväliset palvelut ja toimialakohtaiset ratkaisut

Mikäli teillä on kansainvälistä liiketoimintaa, asiantuntijamme osaavat hoitaa myös Suomessa sijaitsevan tytäryhtiönne tai sivuliikkeenne asioita. Palvelemme teitä tarvittaessa myös englanniksi ja venäjäksi.

Yhteistyökumppanimme kautta tarjoamme myös kansainvälisiä palveluita, kuten alv:n ulkomaalaispalautuksen, jossa arvonlisäverovelvollista toimintaa harjoittava elinkeinonharjoittaja pystyy hakemaan esimerkiksi toisessa EU-maassa kuluttamistaan palveluista (esim. työmatkataksit, hotellit) palautusta arvonlisäverosta. 

Meiltä löydät ratkaisut myös holding-yhtiön ja franchising-yrityksen kirjanpitoon. Tarjoamme myös kirjanpitopalvelua taloyhtiöille, jotka hoitavat omatoimisesti isännöinnin (OTO-isännnöinti).

GV-14

Oletko aloitteleva yrittäjä tai harkitsemassa yrityksen perustamista? 

Oletko aloitteleva yrittäjä tai suunnitteletko yritystoiminnan käynnistämistä? Wulff Ekonomi tarjoaa konsultointia aloittelevalle yrittäjälle ja neuvomme monenlaisissa yrityksen perustamiseen ja yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia 'avaimet käteen' palveluita yrityksen perustamistoimenpiteisiin ja yritystoiminnan aloittamiseen liittyen.

Olemme mukana YritysEspoon asiantuntijaverkostossa (Uusyrityskeskus). Tarjoamme YritysEspoon asiantuntijalähetteillä maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille. Tutustu myös Maurin viiteen vinkkiin yrityksen perustajalle.

Kysy rohkeasti lisää yrityksen perustamispalveluistamme! 

Taloushallinnon järjestelmäratkaisut

Tarjoamme taloushallintopalvelut Fennoa, Fivaldi-, Netvisor-ja Procountor-ohjelmistoilla. 
GV-5
Wulff.fi_nostolaatikko_590x430_3

Kokoustilojen vuokraus

Wulff-talo, missä myös Wulff Ekononomin toimisto on, tarjoaa yrityksenne käyttöön myös monipuolisia kokous-, tapahtuma- ja virkistystiloja – asiakkaanamme voit vuokrata tilat käyttöönne erittäin edullisesti. Tapahtumatorilla järjestät kätevästi 10–50 henkilön aamiaistilaisuudet ja saatavilla on myös laadukkaita studiopalveluja esimerkiksi live-webinaarien tai videotallenteiden tekemiseen.

2022 uudistetuissa tiloissa on hyödynnetty työpaikkatuotteita ja -palveluja myyvän Wulffin omia ratkaisuja esimerkiksi hyvän sisäilman laadun varmistamisessa ja työskentelyergonomiassa. Wulff-talossa työskentely on myös vastuullisuusteko: talon katolla on aurinkovoimala, jonka ansiosta Wulff-talon sähköntuotanto on päästötöntä. Tutustu ja tee varaus tiloihin oman kirjanpitäjäsi kautta tarvitsemaasi tilaisuutta varten. Wulff Cateringista saat tilattua kokoukseesi tarvittaessa myös tarjottavaa.  

 

Haluatko lisätietoja tilitoimistopalveluistamme?

Jos jokin yrityksesi talousasia askarruttaa, niin käänny Wulff Ekonomin talousasiantuntijoiden puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa kirjanpitoon ja muihin yrityksen talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jos et ole vielä asiakkaamme, niin pyydä samalla tarjous tilitoimistopalveluista yrityksellesi!

Mauri Pennanen

Chief Operating Officer
Wulff Ekonomi Oy
p. 040 7664993
mauri.pennanen@wulff.fi

Olga Sevostyanikhina 

KLT Erityisasiantuntija
KLT vastaava

Wulff Ekonomi
p. 040 4553842
olga.sevostyanikhina@wulff.fi