<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Hoitotarvikkeita ja huolenpitoa – Asiakastarina Saga-palvelutalot

Saga Care Finland Oy tarjoaa ikääntyneille yksilöllisiä hyvinvointi-, kuntoutus- ja hoivapalveluita täyden palvelun Saga-palvelutaloissa. Esperi Care -konserniin kuuluvan Saga Care Finlandin tyylikkäissä kodeissa asuu1330 asukasta muun muassa Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Raumalla, Seinäjoella ja Vantaalla. Saga-palvelutalot tarjoavat esimerkiksi jalkahoitoa, fysioterapiaa ja ravintolapalveluja myös talojen ulkopuolisille ikäihmisille.

Haastattelimme Vantaan palvelutalon, Saga Tammilinnan, johtaja Ranja Kontturia sekä Helsingin palvelutalon, Saga Helapuiston, johtajaa Anna Heiskasta heidän asiakaskokemuksestaan Wulffin asiakkaina.

Saga-palvelutalot on ollut Wulffin asiakas vuodesta 2018 lähtien eli noin viiden vuoden ajan. He ostavat Wulffilta jatkuvalla tilauksella tuotteita, esimerkiksi hoito-, hygienia- ja toimistotarvikkeita. Anna ja Ranja antavat kiitosta Wulffin laajasta valikoimasta sekä siitä, että haluttuja tuotteita on ollut hyvin saatavilla. Wulffin yhteyshenkilö, myyntipäällikkö Jussi Lähdesmäki on aktiivinen ja kuuntelee Ranjan ja Annan toiveita. Kun ajatuksia uusista tarvittavista tuotteista ilmenee, Wulffin asiantuntija tekee kaikkensa, jotta tarvittavaa tuotetta saadaan nopeasti Saga-palvelutalojen asukkaiden ja henkilökunnan käyttöön.

Saga-palvelutalot on Wulffin tyytyväinen asiakas

Wulff MiniBar hyllytyspalvelulla juomat ja välipalat aina työntekijöiden saatavilla

Vastuullisuus on tärkeää Saga-palvelutaloille. Ei vähiten siksi, että monet talojen tarvitsemista tuotteista liittyvät senioreiden terveydestä huolehtimiseen ja hoitoon. Tuotteiden tulee olla hygieenisiä ja monesti ne myös tästä syystä ovat kertakäyttöisiä. Palvelutaloissa jätettä syntyy väistämättä jonkin verran, siksi alkuperältään vastuulliset sekä ympäristöystävälliset tuotteet ovat avainasemassa jätteiden kierrätyksen ja muiden palvelutalojen tekemien ympäristötoimien ohella.

Saga-palvelutaloilla on käytössään Wulffin tarjoama ja ylläpitämä verkkokauppa, jonka tarjoamat tuotteet on suunniteltu Saga-palvelutalojen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kun Saga-palvelutaloissa tulee toiveita uusista, esimerkiksi entistäkin ympäristöystävällisemmistä tuotteista, Wulff selvittää ja etsii sopivan tuotteen asiakkaalleen tarjottavaksi heidän verkkokauppaansa. Wulffin Saga-palvelutaloille räätälöimään kauppaan, pääsevät muun muassa hankinnoista vastaavat, tai muuten asiaan kuuluvat, henkilöt kirjautumaan omilla tunnuksillaan. ”Ekologiset tuotteet ovat selkeästi merkittyinä Wulffin meitä varten avaamassa räätälöidyssä verkkokaupassa. Tämä helpottaa huomattavasti vastuullista tuotteiden hankintaa ja saamme toiminnastamme aiheutuvien kasvihuonekaasujen sekä muiden päästöjen määrää painettua alaspäin,” kertoo Ranja Kontturi. ”Ei ainoastaan, että olemme itse kiinnostuneita oman toimintamme ympäristövastuusta, vaan myös monet valveutuneet asiakkaamme ovat kiinnostuneet ja pitävät tärkeänä mahdollisimman ekologisia valintoja päivittäisessä toiminnassamme”, jatkaa Kontturi.

Työnantajan panostus työhyvinvointiin ja ergonomiaan tuovat motivoituneita ja osaavia hoitajia Saga-palvelutaloihin

Hoiva-ala on viime vuosina ollut otsikoissa, sillä alaa koskeva hoitajapula on todellinen. Asukkaiden lisäksi Saga-palvelutalojen on houkuteltava myös työntekijöitä ja oltava työpaikka, jonne alansa huippuammattilaiset haluavat töihin. Tästä pidetään huolta monin eri tavoin. 

Työntekijöiden hyvinvointi ja työssä jaksaminen on Saga-palvelutaloille ensiarvoisen tärkeää” toteaa Anna Heiskanen. Satsaamme työntekijöihimme monin eri tavoin ja ergonomiset työpisteet ja työasennot ovat tärkeä osa työhyvinvointia hoivatyössä" toteaa Heiskanen. Wulffilla työskentelee osaavien fysioterapeuttien ja työhyvinvoinnin asiantuntijoiden joukko, joka kartoittaa mielellään yritysten työpisteiden toimivuuden, mittaa sopivat etäisyydet sekä toimittaa tarvittaessa työhyvinvointia tukevat työvälineet sekä kalusteet työpisteille ja toimipaikkoihin. Ergonomiakartoitukset ovat maksuttomia eivätkä ne sido tilaajaansa mihinkään.

Asiakkaat kaiken tekemisen keskiössä

Wulff yrityksenä on lähellä Ranjan sydäntä, myös koska hänellä on omakohtaisia kokemuksia Wulffista. Hänen jo eläkkeellä oleva äitinsä on pitkänlinjan wulffilainen vuosikymmenten takaa ja onpa Ranja itsekin työskennellyt Wulffin liikkeessä nuorena kesäapulaisena. ”Tunnen Wulffin arvot, kotimaisuuden ja luotettavuuden sekä asiakaslähtöisen toimintavan. Wulffin kanssa on helppo olla kumppani”, kertoo Ranja. 133-vuotinen historia ei ole ihan perinteinen yritystarina, vaan se on osoitus, että asiakasta on todella kuunneltu ja strategiaa sekä arvoja päivitetty vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. ”Asiakas on ja pysyy Wulffilla vahvasti kaiken tekemisen keskiössä. Ehkä siinä sen salaisuus”, toteavat Anna ja Ranja yhteen ääneen.

 


 

Saga Care Finland Oy

Osa Esperi Care -konsernia vuodesta 2013

Työllistää henkilöä n. 570 henkilöä

Vuonna 2022 Liikevaihto 40,9 miljoonaa euroa

tarjoaa ikäihmisten hyvinvointi-, kuntoutus- ja hoitopalveluita täyden palvelun Saga-palvelutaloissa

1330 asuntoa ikäihmisille

 

 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi