<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Ikimuistoiset tapahtumat

Huolella suunniteltu ja läpiviety tapahtumakokonaisuus on avain tavoitteiden täyttymiseen.  

Ota yhteyttä
Intrum Justitia - Pakkaspaukut 5

Mieleenpainuvat yritystapahtumat

Ammattitaitoinen projektitiimimme tuottaa kaikenkokoiset tapahtumat yrityksenne tarpeisiin. Tapahtumatuotannon tiimimme huolehtii puolestanne koko tapahtumaprojektin läpiviennistä ideoinnista toteutukseen.

Olemme auttaneet asiakkaitamme onnistuneesti yritys- ja henkilöstötapahtumissa, vuosijuhlissa, pikkujouluissa, kick offeissa ja muissa henkilöstötapahtumissa sekä konferensseissa ja tuotelanseerauksissa.  

Miksi valita tapahtumakokonaisuus meiltä?  

Kokenut tiimimme yhdistää luovuuden ja strategisen osaamisen varmistaakseen, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja vastaa juuri yrityksenne tarpeita. Suunnittelussamme kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, jotta tapahtumassa jokainen hetki jättää muistijäljen. 

Edita - 150v tilaisuudet 1

 

Miten voimme auttaa sinua?

Me Wulff Entrellä autamme yrityksiä menestymään luomalla mieleenpainuvia tapahtumia. Oli kyseessä yritysjuhla, konferenssi tai tuotelanseeraus, me huolehdimme projektin alusta loppuun.  

Kokeneet ammattilaiset kertovat sinulle lisää tapahtumaratkaisuistamme. Valitsemalla meidät kumppaniksi, varmistat, että yritystapahtumastasi täyttää sille asetetut tavoitteet.  

Satu Pekkala

CEO
Wulff Entre
p.  050 396 7537
satu.pekkala@wulffentre.com

Ninni Laaksonen

Chief Sales Officer
Wulff Entre
p. 050 362 9963
ninni.laaksonen@wulffentre.com