<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Houkuttelevat messuosastot täydellisiin kohtaamisiin

Huipputiimimme avulla messujen suunnittelu ja toteutus sujuvat helposti ja tehokkaasti tapahtumapaikasta riippumatta. 

Ota yhteyttä
Kaiku-Health-ESMO-2019-1

Täydellinen messuosasto

Messuille osallistuminen on aina suuri päätös ja panostus. Tärkeintä on määritellä, mitä messuosallistumisella tavoitellaan.  Hyvissä ajoin pohdittu kokonaisuus ammattilaisten kanssa sujuvoittaa koko projektia ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa.

Toimiva ständisuunnittelu on enemmän kuin yrityksen visuaalinen identiteetti, sillä se auttaa saavuttamaan asetetut tavoitteet ja luomaan onnistuneita kohtaamisia.

Projektitiimimme on tottunut toimimaan maailmanlaajuisesti ja hyödyntämään luotettavaa kansainvälistä verkostoa onnistuneen messukokemuksen luomisessa. Luotsaamme projektin läpi ammattitaidolla – aina aikataulussa ja budjetissa pysyen. 

Muotoilua jokaiseen budjettiin

Me Wulff Entrellä uskomme, että design kuuluu jokaiseen budjettiin. Näyttelyt ovat investointi, joten on tärkeää varmistaa, että brändisi ja yrityksesi saavuttaa oikeat kohdemarkkinat. Me autamme teitä löytämään oikean ratkaisun.

  • Luovia suunnitteluideoita budjettisi huomioiden
  • Graafisen suunnittelun palvelut
  • 3D-suunnittelu, pohjapiirrokset ja yleiset tekniset piirustukset
  • Apua kauttamme markkinointiviestinnässä paikan päällä, mm. tulosteet, esitteet ja tuote-esittelyt
  • Suunnittelu tapahtuu aina tapahtuman sääntöjen ja määräysten mukaan, jotta varmistetaan, että tehdyt osastosuunnitelmat ovat toteutettavissa.
Tire Technology Expo 2023_Cimcorp
Wulff-Entre-Hannover-Construction-3-650x488

Erotu joukosta asiantuntijoiden kanssa

Pitkä kokemuksemme kansainvälisistä tapahtumista on antanut meille vahvaa osaamista alasta ja kulttuurista ymmärrystä maailmanlaajuisesti.

Luovana suunnittelutalona otamme projekteissa huomioon visuaalisuuden lisäksi kaikki pienet yksityiskohdat. Tapahtumakohtaiset säännöt, rajoitukset ja tilavaatimukset yhdessä osaston sijainnin, kalusteiden, näkyvyyden ja asiakasvirtojen kanssa tekevät osastokonseptista toimivan. 

Tehokasta ja luotettavaa projektinhallintaa

Wulff Entren projektinhallinta kattaa kaiken järjestäjien välisestä kommunikoinnista, logistiikasta, toimittajien koordinoinnista aina paikan päällä tapahtuvaan organisointiin ja tuotantoon.

Jokaisella asiakkaallamme on oma projektipäällikkö, joka johtaa projektia alusta loppuun ja pitää sinut ajan tasalla. Huolellisella suunnittelulla ja vankalla sitoutumisella yrityksesi löydetään ja muistetaan messuilla. 

KK_Neukkari_lasiheijastus_1_hyvä_K_IMG_2971
Konseptin skaalautuvuus diagrammi_2

Yhdenmukainen brändi-ilme messukonseptilla

Yrityksille, joilla on useat messut vuodessa, tarjoamme konseptiratkaisua. Konseptin alla brändi-ilme pysyy läpi vuoden osaston koosta tai maasta riippumatta. 

Harkitusti suunnitellut elementit taipuvat eri kokoisiin osastokokonaisuuksiin ja tuovat säästöä ja kestävyyttä tapahtumatuotantoihin. Messukonseptia voidaan soveltaa myös yrityksen show room -tiloissa, jolloin brändi-ilme on yhtenäinen eri ympäristöissä.   

Kustannustehokkaat yhteisosastot 

  • Yhteisosastot tarjoavat hyvin keskeisen sijainnin messuhallissa.
  • Yhteisosastot kokoavat saman alan toimijat yhteen maailmalla arvostetun ja luotettavan maineen saavuttaneen Suomen maabrändin alle.
  • Yhteisosastot sopivat kaikenkokoisille yrityksille.
  • Me ammattilaisina hoidamme aikatauluttamisen ja yhteydenpidon eri kumppaneihin. Voit huoletta keskittyä niihin asioihin, jotka ovat teille messujen onnistumisen kannalta kriittisiä ja saapua sovittuna aikana valmiille osastolle. 

 

Maritime Finland

Wulff Entren omistama Maritime Finland® järjestää Suomi-paviljonkeja kansainvälisille markkinoille pyrkiville merenkulkualan yrityksille. 

Hannover Messe 2023_Suomi paviljonki

Exhibition Explorer -rahoitus

Kannustamme kaikkia kansainvälisille messuille osallistuvia suomalaisia yrityksiä hakemaan Business Finlandin Exhibition Explorer -rahoitusta. Messutuki on avustusta osallistumiseen kansainvälisille, Suomen ulkopuolella järjestettäville B2B-messuille. Rahoitus on tarkoitettu pk- ja midcap-yrityksille, jotka osallistuvat messuilla yhteisosastolle tai omalle, erilliselle osastolleen ja tukea on mahdollista saada jopa 50% messukuluista.

Rahoituksen myöntämisen perusedellytyksenä on, että vähintään neljä kotimaista yritystä hakee tukea ja tukihakemukset on toimitettu Business Finlandille ennen messujen alkamisajankohtaa.

Katso tarkemmat hakuohjeet Business Finlandin sivuilta.

 

Vuoden 2024 messut

Vuoteen 2024 mahtuu monenlaisia messuja ympäri maailmaa. Jos tarvitset apua messujen suunnittelussa tai koko projektin läpiviennissä, anna meidän auttaa!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Miten voimme auttaa sinua?

Me Wulff Entrellä autamme yrityksiä menestymään, oli kyse pienestä tai suuremmasta messukokonaisuudesta. Voit luottaa koko projektin ammattilaisillemme, sillä huolehdimme kaikki järjestelyt puolestamme kustannustehokkaasti, missä päin maailmaa tahansa.

Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää ratkaisuistamme ja tekevät yrityksenne tarpeiden mukaan suunnitelman, jolla yrityksenne menestyy varmasti. 

Ninni Laaksonen

Chief Sales Officer
Wulff Entre
p. 050 362 9963
ninni.laaksonen@wulffentre.com

Salla Salonen

Account Director
Wulff Entre
p. 050 401 7455
salla.salonen@wulffentre.com