<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tervetuloa Maritime Finland -joukkoomme

Maritime Finland mahdollistaa suomalaisten yritysten yhteisosallistumisen messuille helposti, näyttävästi ja kustannustehokkaasti. 

MaritimeFinlandPavilion_LOGO-3_2023_rgb

Kansainväliset meriteollisuuden messut

Onko yrityksenne osallistumassa meriteollisuuden kansainvälisille messuille? Wulff Entren erityisosaamista ovat laiva- ja offshore-teollisuuden messut. Maritime Finland on Wulff Entren rekisteröimä ©, joka mahdollistaa suomalaisten yritysten yhteisosallistumisen messuille helposti, näyttävästi ja kustannustehokkaasti. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee yrityksellenne sopivan kokonaisuuden hyödyntäen laajaa, kansainvälistä kumppaniverkostoa. 

Erinomainen sijainti, oma brändi-ilme 

Wulff Entren Maritime Finland -paviljongissa yrityksenne hyötyy yhdessä muiden suomalaisten yritysten kanssa erinomaisesta sijainnista sekä näyttävästä Maritime Finland -näkyvyydestä omaa brändi-ilmettä tukien. Asiantunteva projektitiimimme auttaa yritystänne meriteollisuuden kansainvälisessä messuosallistumisessa alusta loppuun. 

SMM 2022_Suomi paviljonki_1
Hanne-Maritime-Finland-Lounge-1-1

Palvelu ja helppous 

Voit luottaa meidän kokemukseemme projektinhallinnasta. Hoidamme paviljongin kaikki järjestelyt alkaen tapahtuman tilavarauksista aivan viimeisiin messuhallilla hoidettaviin yksityiskohtiin.  

Oma Maritime-tiimimme huolehtii koko näyttelyn ajan toiveistanne sekä mahdollisista yllättävämmistä tilanteista. Yhteisosastolla voitte viihtyä kahvila-lounge tiloissamme maittavan cateringin parissa ja käytössänne ovat usein myös yhteiset varasto- ja neuvottelutilat. 

Markkinointi ja näkyvyys 

Ideoimme yhdessä kanssanne parhaat tavat erottua ja markkinoida yksilöllisesti omia tuotteitanne ja palveluitanne jo ennen messuja sekä tapahtuman aikana.  

Autamme teitä verkostoitumaan alan yritysten kanssa ja annamme tietoa ja vinkkejä tapahtumasta sekä järjestämme delegaatiovierailuja sekä match-making tilaisuuksia.  

Finland-Pavilion-Nor-Shipping-2019-1

Meriteollisuuden messut näköpiirissä?

Wulff Entren erityisosaamista ovat laiva- ja offshore-teollisuuden messut. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee yrityksellenne sopivan kokonaisuuden hyödyntäen laajaa, kansainvälistä kumppaniverkostoa ja vie projektin läpi huomioiden pienimmätkin yksityiskohdat. Valitsemalla meidät kumppaniksi, varmistat, että messut täyttävät sille asetetut tavoitteet. 

Salla Salonen

Account Director
Wulff Entre
+358 50 401 7455
salla.salonen@wulffentre.com