<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Tarvikkeilla taitavaksi – Tietoa kouluväelle

Wulff palvelee myös koulujen ja  ja varhaiskasvatuksen väkeä!

Varmistetaan yhdessä kaikille oppilaille paras mahdollinen startti opiskeluun laadukkaiden koulutarvikkeiden avulla.

Wulff tarjoaa laajan valikoiman koulutarvikkeita, jotka on suunniteltu tukemaan oppimista ja luovuutta. Valikoimamme sisältää kaiken, mitä tarvitaan menestyksekkääseen opiskeluun, esimerkiksi lyijykyniä, värikyniä, vihkoja, kansioita, pyyhekumeja, teroittimia ja viivoittimia. Panostamme erityisesti vastuullisiin ja kotimaisiin tuotteisiin, jotta voimme tarjota ympäristöystävällisiä ja laadukkaita välineitä koulutyöhön. Näin opiskelu on positiivinen kokemus sekä oppilaille että ympäristölle.

Tilaa koulusi tai päiväkotisi tarvikkeet helposti Wulffilta! Kun koulunne on jo asiakkaamme kirjaudu oppilaitoksille suunnattuun tilauskanavaamme tai tutustu koulutarvikevalikoimaamme koulutarvikekuvastossamme.  Jos sinulla ei ole tilauskanavan tunnuksia tai ne ovat hukassa, lähetä meille sähköpostia  asiakaspalvelu@wulff.fi, niin autamme sinua mahdollisimman nopeasti.  Tunnusten avaamista varten tarvitsemme oppilaitoksen tiedot sekä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jos tarvitset tilauksillesi hyväksyjän järjestelmään, ilmoitathan viestissäsi myös hänen nimensä ja sähköpostiosoitteen. Koulutarvikekaupan tunnukset ovat henkilökohtaiset.

Palvelemme valikoimamme tuotteilla ripein toimituksin, jopa 1-2 päivässä. Huomiothan, että erityisen koulujen ennakkotilausvalikoiman toimitusajat ovat:   

  • Tilaukset 1.2.2024-5.4.2024: Toimitus viikoilla 20-33
  • Tilaukset 6.4.2024-7.6.2024: Toimitus viikoilla 28-33

Ennakkotilausten yhteydessä on mahdollisuus esittää toive toimituksen ajankohdalle.

Jos tarvitset apua tilauksen tekemiseen, tutustu koulutarvikekaupan koulutuswebinaariin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Vastaa napakkaan koulutarvikekyselyymme

Arvostamme myös ajatuksia sinua ja oppilaita parhaiten palvelevasta koulutarvikekaupasta. Vastaa napakkaan kahden kysymyksen kyselyymme

Luodaan yhdessä ympäristö, jossa oppilaat viihtyvät ja heillä on kaikki tarvittava opinnoissaan etenemiseen, kasvamiseen ja kehittymiseen. Olemme täällä tukemassa sinua ja oppilaitasi menestyksekkäässä opiskelussa sekä tavoitteiden saavuttamisessa! 

Tavoitat meidät:

sähköpostilla: asiakaspalvelu@wulff.fi

ja 

puhelimella arkisin klo 8-16  p. 0300 870 410

Jaa artikkeli