<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Supermetrics ja Wulff - Tavoitteena täydellinen päivä töissä

Suomalaisen, ohjelmistoyritys Supermetricsin, upea toimisto Kluuvissa levittäytyy Helsingin keskustan ylle tarjoten hulppeat näkymät rautatieaseman yli, pitkälle Töölön lahden toiselle puolen, aina Linnanmäelle saakka. Ihmisiä kuhisevassa, ilmapiiriltään kansainvälisessä ja nuorekkaassa toimistossa noin 300 työntekijästä huolehtii energinen ja ystävällinen Office Manager, Jenni Hamdan. Jennin tehtävänä on varmistaa, että Supermetricsin työntekijät viihtyvät toimistolla ja sitoutuvat kehittämään osaamistaan Supermetricisin ohjelmistoa käyttävien asiakkaiden hyväksi nyt ja jatkossa. Työnsä ohella, Jenni on perustanut ja ylläpitää LinkedInin Office Managers Finland -tittelillä toimivien ammattilaisten omaa ryhmää, jossa jäsenten on helppo antaa vinkkejä ja jakaa kokemuksia muiden toimistopäälliköiden kesken. Ryhmän jäseneltä Jenni sai myös vinkin Wulffin MiniBarista, palvelusta, jossa Wulff toimittaa yli 40 000 myymästään tuotteesta, asiakkaan toiveiden mukaisen valikoiman, heidän ilmoittamaansa osoitteeseen. Tuotteiden ja niiden toimituksen lisäksi Wulffin reipas henkilökunta myös hyllyttää tilatut tuotteet asiakkaan osoittamille ja toivomille paikoille heidän niin halutessaan.

Wulff kokemuksia | SupermetricsSupermetrcisin toimistolla viihdytään. Työntekijöillä on työnteon ohessa aikaa kohdata ja vaihtaa kuulumisia keskenään.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

 


Wulff MiniBar -hyllytyspalvelulla juomat ja välipalat aina työntekijöiden saatavilla

Supermetricsin tapauksessa Wulffin MiniBarin hyödyntäminen tarkoittaa pääasiassa työntekijöille, mutta myös toimiston vieraille tarkoitettuja lukuisia eri juomia, proteiinipatukoita, välipalapuuroja – ja patukoita, suklaata, kahvipapuja, perunalastuja, pähkinöitä sekä muita vaihtuvia, asiakkaan toivomia pikkupurtavia. Juomista Supermetricsin henkilökuntaa viehättävät erityisesti terveelliset ja sokerittomat vichyt, vitamiinivedet ja energiajuomat. Perinteisellä Coca-Colalla on omat faninsa kuin myös suomalaisten suosikkijuomalla kahvilla, jota Supermetricisilläkin nautitaan niin kahvimaidolla kuin ilman. Myös laadukkaan teen ystäviä löytyy supermetricsiläisistä. Muun muassa näitä tuotteita toimitetaan Wulffilta Supermetricsin juomakaappeihin, kahvikoneisiin, taukotilaan, pelihuoneeseen ja varaston hyllyllekin, siltä varalta, että toimistossa jano tai välipalanälkä yltyy yli odotusten.

”Kun ensikerran kuulin Wulffin tarjoamasta MiniBar-palvelusta ajattelin, että ei voi olla totta! Olin siihen saakka itse vahtinut tarjolla olevien välipalojen ja juomien menekkiä, tehnyt tilaukset, ollut paikalla vastaanottamassa monia eri lähetyksiä monista eri paikoista sekä lopulta myös laittanut tuotteet esille ja henkilökunnan saataville. Yhtäkkiä tarjolla olikin palvelu, jossa kaiken tämän voi saada ulkoistettuna, yhdestä ja samasta paikasta” Jenni kertoo. Nyt Wulff hoitaa tuotteiden menekin seurannan, tilauksen sekä hyllytyksen Wulffin ja asiakkaan yhdessä sopimien tilausmäärien ja tuotevalikoiman puitteissa. Kun jokin herkku, kahvi tai muu juotava on vähissä, Wulff reagoi ja lähettää lisää tarvittuja juomia ja välipaloja Supermetricsille sovitun mukaisesti. Jennin aikaa säästyy. Lisäksi tilattaessa mahdollisimman paljon tarvittavia tuotteita yhdestä ja samasta paikasta, yhdellä kuljetuksella, säästyy myös ympäristö esimerkiksi logistiikan aiheuttamilta hiilidioksidipäästöiltä. Myös taloushallinto helpottuu, kun usean laskun sijaan mahdollisimman monia tilauksia löytyy yhden toimijan lähettämältä yhdeltä ainoalta laskulta lukuisien eri toimittajien ja heidän lähettämiensä laskujen sijaan.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

 


 

Supermetrics_some_1080x1080 (1) (1)Supermetricsin Office Manager Jenni Hamdan toteuttaa supermetricsiläisten toiveita ja ehtii sentään joskus itsekin maistelemaan Wulffin juomakaappiin toimittamia juomauutuuksia.

Supermetrics kuuntelee osaajiensa toiveita toimistolla tarjottavista herkuista - Wulff kuuntelee, ehdottaa ja toteuttaa ne

Supermetrics on panostanut houkuttelevuutensa työpaikkana niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin mittapuun mukaan. Yrityksen tavoitteena on kasvaa ja kasvu vaatii osaavaa ja sitoutunutta henkilökuntaa. Kun monilla työpaikoilla pohditaan, miten saada työntekijät saman pöydän ääreen pandemian jälkeisessä maailmassa, Supermetricsillä saavutaan toimistolle mielellään ja sankoin joukoin. Hyvät oltavat ja toimiston viihtyisä ilmapiiri vaikuttavat siihen, että yli 60 % supermetricsiläisistä valitsee tulla töihin toimistolle joka päivä, iloitsee Jenni. Työntekijöistä huolehtiminen ja työhyvinvointiin satsaaminen on itsestään selvyys tämän päivän työnantajille. Osaavasta henkilökunnasta käydään jatkuvaa kisaa ja panostukset työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin palaavat yrityksen käyttöön moninkertaisesti parantuneena työkykynä ja työviihtyvyytenä. Tästä syystä Wulffilla on ilo toimia täydellisen työpäivän lähettinä ja auttaa asiakkaitaan, kuten Supermetricsiä saavuttamaan tavoitteitaan.

Supermetricsillä on aktiivista ja innostunutta porukkaa. Siitä kertoo esimerkiksi työntekijöiden viestintäsovelluksiin perustamat erilaiset keskusteluryhmät. Näissä kanavissa työntekijät saavat muun muassa toivoa ja ehdottaa uusia tuotteita, tapahtumia ja käytäntöjä työpaikan viihtyvyyden lisäämiseksi. Jenni vastaanottaa viikoittain paljon toiveita. ”Etenkin terveellisiä herkkuja kysytään enenevissä määrin ja esimerkiksi sokerittomilla vaihtoehdoilla on supermetricisiläisten kesken paljon kysyntää” kertoo Jenni työkavereidensa odotuksista.

Trendinä terveellisyys ja tiivis yhteistyö

Avainasiakaspäällikkö Oliver Wardi, joka toimii Wulffin yhteyshenkilönä Jennin suuntaan, selvittelee ja tarjoaa aktiivisesti uutuustuotteita ja supermetricsiläisten suuhun sopivaksi arvelemiaan juomia ja muita herkkuja. Jenni ja Oliver pitävät aktiivisesti yhteyttä viikoittain, jonka lisäksi järjestetään muutamia yhteistyön kokonaiskuvaa koskevia palavereita vuoden aikana. ”Olemme linkeissä, jos ei päivittäin, niin vähintäänkin viikoittain”, naureskelevat yhteistyökumppanit Oliver ja Jenni. ”Oliver on luvannut täyttää kaikki meidän toiveemme” kehaisee Jenni. ”Niin vähintäänkin 99 %:sesti” lisää Oliver pilke silmäkulmassaan. ”Yhden prosenttiyksikön pidätän itselläni siltä varalta, että keksitte toivoa jotakin ihan toivotonta” vitsailee Oliver ja lataa lisää virkistävää juomaa Supermetricsin toimiston jääkaappiin.

Supermetrics Oy 

Perustettu: 2013

Liikevaihto: 33,9 milj. euroa (2021)

Työllistää: noin 370 henkilöä

Toimistot: Helsingissä, Dublinissa, Vilnassa, Singaporessa, Australiassa ja Atlantassa

Tuote: Supermetricsin ohjelmiston avulla markkinointitiimit voivat omistaa, hallita, ennustaa ja muokata omaa dataansa, jotta sitä voidaan käyttää markkinoinnin tulosten, tehokkuuden ja päätöksenteon tukena.

Käyttäjiä: yli 200 000 yritystä

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi