<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Hartela - tärkeiden paikkojen rakentaja

Tiesithän, että kannatat ja kasvatat kotimaista yritystoimintaa hankkimalla tuotteet ja palvelut Wulffilta. Me kaikki voimme vaikuttaa päivittäisillä valinnoillamme. Wulff on juuriltaan suomalainen yritys, joka toimii tänä päivänä vahvasti kaikissa Pohjoismaissa. Kun valitset Wulffin, valitset työllistämisen ja yritystoiminnan tukemisen Suomessa ja Skandinaviassa.

Parhaan kuvan Wulffin toiminnasta ja yhteistyöstä kanssamme antavat asiakkaamme. Hartelan Marjut Karin mukaan Wulffilta on helppo hankkia kaikki työpaikkatuotteet. Keskitetyt hankinnat sujuvoittavat arkea, ja Wulffin kanssa erikoisemmat tuotetoiveet ja kiireellisetkin hankinnat hoituvat vaivatta.

 

PAREMPAA MAAILMAA PEHMEIN ARVOIN

Hartela ja Wulff ovat vahvasti kotimaisia yhtiöitä, joita yhdistävät samankaltaiset arvot. Hartela rakentaa maailman tärkeimpiä paikkoja; koteja ihmisille ja tiloja yrityksille. Siis paikkoja, joissa ihmiset tekevät töitä ja viettävät merkittävän osan ajastaan. Kodit ja toimistot rakennetaan kovista materiaaleista, mutta niissä arvostetaan pehmeitä ja ihmisten näköisiä arvoja. Wulff tekee parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan, Hartela rakentaa parempaa maailmaa jokaisen uuden kodin ja toimitilan myötä.

Hartela on luottanut Wulffiin työpaikkatuotteiden kumppanina ja oman arjen sujuvuuden mahdollistajana jo kymmenisen vuotta. Kumppanuus on kehittynyt yhtä matkaa molempien yritysten kasvun ja kehittymisen sekä muuttuvan maailman kanssa. Hartelassa arvostetaan myös sitä, että Wulff on säilyttänyt toimivat asiat.

Hartela on viihtynyt Turussa Bastioninkadun uudessa ja modernissa toimipisteessään vuodesta 2015.

Toimistotarvike- ja työpaikkatuotteiden noutotilasta löytyy kuitenkin jotain, joka on peräisin 1980-luvulta: punainen pientarvikelokerikko! ”Retroa, joka toimii – kestävää kehitystä parhaimmillaan”, naurahtaa Hartelan Turun hankinnoista vastaava asiakaspalveluinsinööri Marjut Kari.

Kun tavara on tehty kestävistä materiaaleista, se kestää aikaa ja kulutusta. Tosin se, mitä pientarvikelokerikon sisältä löytyy, on vuosien varrella muuttunut.

"Wulffin ja Hartelan asiakkaat arvostavat samoja asioita: kotimaisuutta, kestävyyttä ja kumppanin luotettavuutta.”

 

YHTEISTYÖ HELPOTTAA ARKEA

Wulffin kanssa toimiessa voi olla varma, että jokainen pienikin arkea helpottava tuote on asiakkaalle kaikkein sopivin, ja se, mikä on uutta ja parempaa, on tuotu asiakkaan tietoisuuteen. “Meille tärkeintä työpaikkatuotteissa on niiden laatu ja saatavuus sekä äkillisten tarpeiden ilmetessä nopea toimitus. Tietoa siitä, mikä on alalla uutta ja mistä voisimme hyötyä, emme itse ehtisi etsimään. Wulffilta saamme tuotteiden lisäksi tietoa uutuuksista ja valintojemme vaikutuksista.”

Wulffin tuotevalikoima on vuosien varrella kasvanut valtavasti. Se on mahdollistanut Hartelalle tavarantoimittajien määrän vähentämisen. Kun samalta kumppanilta voi hankkia helposti kaiken tarvittavan yhden logistiikkaputken kautta ja lisäksi vielä mainion raportoinnin, se säästää aikaa ja rahaa.

 Helppo tilauskanava WulffNet, nopeat ja täsmälliset toimitukset, oma yhteyshenkilö Jan ja kaikki tarvittava yhdeltä toimittajalta ovat syitä olla tyytyväinen Wulffiin nyt ja tulevaisuudessa”, summaa Marjut Kari.

Viime aikoina toimintaa on kehitetty ekologisemmaksi mm. viikottaisia tilauksia vähentämällä. Parempi ennakointi ja isommat kertatilaukset merkitsevät vähemmän ympäristön kulutusta kuljetuksissa."

Mistä näin vahva suositus yhteistyölle kumpuaa? 

Hyvän valikoiman, nopeiden ja luotettavien toimitusten sekä erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi ihmiset Wulffilla ovat tärkeitä. Wulffilla on töissä ihmisiä, jotka välittävät asiakkaista, ja se nökyy ja tuntuu toiminnassa.

Marjut Kari Hartelalta mainitsee vielä erikseen Turun myymälän kontaktihenkilön Jan Sillanpään. “Wulffin toimitukset tulevat perille saakka ja se tarkoittaa sitä, että Jan tuo tuotteet ihan tänne tyäpaikka- ja toimistotarviketuotteidemme noutotilaan saakka. Mahtavaa palvelua! Esimerkiksi painavien paperilaatikoiden kantamiseen kuluisi itsellä aika paljon aikaa”, sanoo Marjut.

"Kirjoitan päivittäin Wulffilta kymmenisen vuotta sitten hankitulla Ballograf-kynällä”

Asiakastarina_Hartela_Marjut_KariMarjut Kari asiakaspalveluinsinööri

Marjut on viihtynyt Hartelalla jo yli 20 vuotta. Hyvä ilmapiiri ja työtoverit sekä kiinnostava työ, jossa on saanut kehittyä, saavat tulemaan töihin hyvillä mielin joka päivä. Vapaalla Marjutin löytää ryhmäliikuntatunneilta. Yhteinen harrastus miehen kanssa on mökkeily. Tulevaisuudelta hän toivoo hyvän ja terveen elämän jatkumista ja ehkäpä nykyistä enemmän mukavia lomamatkoja.


 

HARTELA

Hartela on yksi Suomen vanhimmista rakennusyhtiöistä.

Hankkeisiin kuuluu mm. asuntoja, liiketiloja, toimisto- hankkeita, hoivakiinteistöjä ja teollisuusrakentamista.

Perustettu Turussa vuonna 1942.

Valtakunnalliseen konserniin kuuluu: Helsingissä toimiva emoyhtiö ja tytäryhtiöt Etelä-, Länsi- ja Pohjois-Suomessa.

Hartelassa työskentelee noin 600 rakentamisen ammattilaista.

Liikevaihto vuonna 2018: 370 miljoonaa euroa.

 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi