<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Fenniassa uusi turvallinen arki

Työpaikkojen siisteys, puhtaus ja turvallisuus nousivat viime vuoden aikana erityiseen arvoon. Hygienia- ja monet muut suojaustuotteet ovat tulleet työpaikkatuotteiden joukkoon jäädäkseen. Sen myötä Fennian toimitilapäällikkö Teea Syrjälä sai paneutua aivan uuteen tuotemaailmaan.

Kuinka luodaan puhdas ja turvallinen työympäristö? Toimistotyön uusi normaali edellyttää panostamis- ta hygieniaan, puhtauteen ja siivoukseen eri tavalla kuin ennen.

Loppuvuodesta 2019 alkanut COVID19-epidemia on muuttanut työpaikkojen ja niiden henkilöstön arkea ja käyttäytymistä suuresti. Vietämme sisätiloissa työpaikalla suurimman osan päivää. Avo- ja monitilatoimistot ovat paikkoja, joissa on paljon yhteisiä kosketuspintoja ja mahdollisuuksia bakteerien ja virusten päästä leviämään jouhevasti. Uudessa arjessa työpaikoilla on panostettava turvalliseen työntekoon eri tavalla kuin ennen.

 Fennian toimitilojen hankinnoista ja palveluista vastaava toimitilapäällikkö Teea Syrjälä paneutui viime kevään aikana itselleen aivan uuteen tuotemaailmaan. Hän kiittää Wulffin ammattilaisia, erityisesti Juha Kovasta ja Niina Satomäkä, hyvästä tuesta ja ammattitaitoisesta avusta.
 

”Olen esittänyt aika spesifejä kysymyksiä tuotteista. Olen joutunut miettimään, sietävätkö pinnat viikkokausien desinfiointia tai millaisia käsidesiautomaatteja on saatavilla. Wulffilta olemme saaneet ensinnäkin tietoa siitä, millaisia tuotteita yli- päätään on olemassa, joista on apua muuttuneessa arjessa.”


 

Fennia_Teea_Syrjälä 

Teea Syrjälä 
Toimitilapäällikkö

Työskennellyt Fenniassa 10 vuotta, joista 5 vuotta toimitilapäällikkönä työympäristön ja toimitilapalveluiden kehittämisen tehtävissä.

Parasta työssä:
Jokainen päivä on erilainen ja aina oppii jotain uutta. Palkitsevinta on tyytyväinen asiakas.

 


 

Hyvät olosuhteet kaikille

Syrjälälle itselleen etätyöhön siirtyminen oli luontevaa, sillä hänen työaikansa jakautuu muutenkin työmatkojen, etätöiden ja toimistotyön kesken. Fennialla on ollut hyvät valmiudet etätyöhön, yhteydet toimineet hyvin ja välineet olleet hyvät.

Fennian toimistoissa työskenneltiin harvakseltaan viime kevään ja kesän aikana. Muutoksia siisteysrutiineihin tehtiin kuitenkin sillä ajatuksella, että niillä, jotka haluavat toimistotilaa käyttää, on turvalliset työskentelyolosuhteet. Esimerkiksi pintojen pesemiseen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja konttoreiden asiakaspalvelupisteille asennettiin pisarasuojapleksit.

”Siivouspalvelut ovat siirtyneet käyttämään desinfioivia tuotteita. Kaikki kosketuspinnat on pesty aiempaa useammin, myös tekstiilikalusteet, joissa yleensä kerta vuodessa on ollut riittävä taso.”

Syrjälä sai miettiä yhdessä HR-toimintojen ja myynnin kanssa, millaisia tarpeita turvalliseen työhön liittyen on. Fennialla on valtakunnallisesti noin 40 konttoria, joissa jokaisessa on 2-4 asia- kaspalvelupistetä. Lisäksi asiakkaita tavataan kokoustiloissa ja omissa työhuoneissa.

Avotoimistoissa pintojen pesemiseen kiinnitetään nyt erityistä huomiota. Hygieniatuotteet tulivat jäädäkseen. Äkkiä muuttunut tilanne sai kevään 2020 alussa aikaan hankintapiikin, kun työpaikat kautta maan kohtasivat saman tilanteen. ”Esimerkiksi käsidesiä ei meinannut saada mistään ja hinnat nousivat. Meillä oli silloin jopa päivittäistä yhteydenpitoa Wulffin suuntaan. Siinä sähköposti ja puhelin lauloivat, kun jossain konttoreistamme loppui käsidesi. Jouduimme jatkuvasti kyselemään tietoa toimituspäivistä. Sellaista ongelmaa ei Wulffin kanssa yleensä ole ollut,” Syrjälä kertaa tapahtumia.

”Wulffin puolelta tehtiin loistavaa työtä esimerkiksi etsimällä korvaavia tuotteita. Oli myös hienoa, että kun meille suositeltiin tuotetta, joka ei ollut minulle aiemmin tuttu, uskalsin luottaa Wulffin asiantuntijuuteen.”

Monet hygieniatuotteet ovat nyt tulleet jäädäkseen toimistoihin ja asiakaspalvelutiloihin, Syrjälä uskoo.

”Olen hankintoja tehdessä joutunut ajattelemaan aikaisempaa kauaskantoisemmin, koska teemme nyt kerralla isoja hankintoja jo euromääräisestikin.”

Kaikki tieto tarpeen

Fennian pääkonttorilla on käytössä työpaikkatuotteiden MiniBar, josta henkilöstö voi noutaa tarvitsemansa toimistotuotteet. Mietinnässä Fennialla on, voisiko MiniBariin lisätä esimerkiksi jokaisen työpisteille sopivat pintadesinfiointiaineet, joilla henkilökunta voi parantaa omatoimisesti oman työpisteensä hygieniaa. Samalla kun joku noutaa uuden kynän, voi napata pullon puhdistusainetta työpisteelleen.

”On oikein tervetullutta, että Wulffilla mietitään meidän puolestamme, mitä kaikkea voi olla ja mihin voi panostaa helposti. Kaikki opit uudessa arjessa ovat kumppaneilta tervetulleita.”

Suosittu työpaikkatuotteiden jakelupiste Wulff MiniBar voidaan automatisoida täyttöpalveluja myöten. MiniBar on asiakkaan toimitiloissa oleva valikoima päivittäin käytettäviä tuotteita. Nyt MiniBarit palvelevat myös hygienia- ja suojaustuotteilla.


 

FENNIA-KONSERNI

Fennia-konserniin kuuluvat Fennia, Henki-Fennia ja Fennia-palvelu Oy. Yritysten, yrittäjien ja henkilöasiakkaiden taloudellisen turvallisuuden kumppani.

Tarjonnut vakuutuspalveluja jo 140 vuotta.

Henkilöstöä vuonna 2019 keskimäärin 1 064 henkilöä.

Fennian arvoja ovat laadukas palvelu, kannustava ilmapiiri, jatkuva kehittyminen, tuloksellinen toiminta ja yrittäjyys.

 

 

 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Saammeko auttaa löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut?

Wulffin asiantuntijat vastaavat muun muassa ergonomiaan, ensiapuun, kuvansiirtoon ja tuotteiden personointiin liittyviin kysymyksiin sekä moneen muuhun. Kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle lisää tuotteista ja palveluista, kartoittavat tilannettasi ja tekevät yhdessä sinun kanssasi suunnitelman työpaikkatuotteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Jari Leskinen

asiakasjohtaja
Wulff Sopimusmyynti
p. 050 64 582
jari.leskinen@wulff.fi