Kaikki alkoi pienestä paperikaupasta.

130 vuotta sitten elokuun 23. päivä oli lauantai. Hienon päivän kääntyessä illaksi kirjasi eräs nuori mies uuteen tilikirjaan lukeman 6 markkaa ja 10 penniä. Summa oli Thomas Wulffin perustaman paperikaupan ensimmäisen päivän myynti. Tästä lauantaista lähtien myyntiä on tehty, jokaisena myymälän, yrityksen ja nykyään myös verkkokaupan aukiolopäivänä.

Pienestä paperikaupasta kasvoi merkittävä yritys. Yritys, joka ylpeänä työllistää suomalaisia tänäkin päivänä. Kolmen eri sukupolven kauppaneuvoksen johtama perheyritys on nykyään pörssiyritys, jossa ollaan töissä kuin perheyrityksessä: asiakkaita arvostaen ja omaa työtä rakastaen.

On hienoa, että asiakkaat, kumppanit ja henkilöstö ovat valinneet Wulffin jo 130 vuotta. Kiitollisena seuraavia mahdollisuuksien vuosia rakentamaan!

 

Wulff historia lehtileike 1890

Ilmoitus paperikaupan avaamisesta Uusi Suometar -lehdessä 23.8.1890

Wulff tänään

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan.

Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun.

Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme.