Wulff och coronavirusberedskapet i vår verksamhet

Frisättning, tisdag 24.3.2020
Uppdaterad fredag 23.10.2020

Wulff följer tätt med hur coronaviruset utvecklas, regeringens linjeringar och riktlinjer från THL och utrikesministeriet.

Hos Wulff tror vi att det bästa man kan göra under exceptionella omständigheter är att följa de officiella riktlinjerna. Det är i samhällets intresse att företagskontinuiteten fortsätter.

Vi har uppdaterat vår verksamhet samt praxis för en ännu ansvarsfullare och tryggare miljö. Det är tryggt att träffa personalen på Wulff och det är du som vår kund och samarbetspartner, som bestämmer hur och var du vill träffa oss.

Alla våra anläggningar, butiker, logistikcentraler och våra partners lokaler har vidtagit åtgärder för att säkerställa god hygien och renlighet. Det är säkert för oss att vara på arbetet och att besöka våra lokaler. Vi utnyttjar för tillfället aktivt distansarbete, -möten och -mötesmöjligheter.

Vänligen kontakta oss omedelbart om du har några frågor, behöver hjälp eller funderar på den potentiella inverkan av coronavirusberedning på Wulffs verksamhet eller dina tjänster. Vi hjälper gärna till.

Som kund bör du vara medveten om Wulffs nuvarande aktiviteter:

  • För frågor relaterade till coronavirus kommer du främst att betjänas av din egen bekanta kontaktperson. Wulffs coronavirus-koordinator på företaget är Nina Koskenniska, HR.
  • Wulff har ett eget team för coronaberedskap, som övervakar myndighetens information och vägledning, genomför riskbedömningar, handlingsplaner och kommunicerar med personal, kunder, partners och börsen.
  • Dialogen med vår personal, kunder och partners har varit och kommer att vara aktiv och vår prioritering är att säkerställa en säker arbetsmiljö och arbetssätt. Vi har ökat användningen av digitala lösningar i kundarbete och säljstöd.
  • Hygienen och renheten i våra anläggningar har höjts. Tyngdpunkten läggs på personlig handhygien. Våra lokaler har skyltar som leder dig till ansvarsfull, hygienisk och säker drift. Bland annat finns handskar, ansiktsmasker och desinfektionsmedel för ytan och potentiella gäster tas i princip emot med en ansiktsmask.
  • För närvarande gör Wulff-anställda affärsresor inrikes vid behov. Affärsresor utomlands görs inte. Vid affärsresor följer vi riktlinjer från regeringen samt regleringen från THL.
  • På Wulff följer vi dagligen regeringens riktlinjer samt regleringar från THL. Vi skapar tillsammans det nya normala hållbart, i tanke på att skydda riskgrupperna i samhället.
  • Wulff-anställda är aktiva användare av smarttelefonapplikationen Coronablinkern.

På Wulff tror vi att det är möjligt att göra världen till en säker plats – en arbetsplats i taget, när vi gör det tillsammans. Låt oss stoppa utvecklingen av coronavirus genom att ta ansvar som individer, företag och samhälle. Låt inte effekterna av viruset stoppa utvecklingen av affärsutvecklingen. Låt oss alla arbeta tillsammans för att tjänster erbjuds, behövs och skaffas.

 

Hälsningar

Elina Pienimäki
VD
Wulff