Wulff och coronavirusberedskapet i vår verksamhet

Frisättning, tisdag 24.3.2020
Uppdaterad torsdag 7.5.2020

Wulff följer tätt med hur coronaviruset utvecklas, regeringens linjeringar och riktlinjer från THL och utrikesministeriet.

Hos Wulff tror vi att det bästa man kan göra under exceptionella omständigheter är att följa de officiella riktlinjerna och samtidigt vara så normalt som möjligt. Det är i samhällets intresse att företagskontinuiteten fortsätter.

Wulff kommer att fortsätta arbeta i Finland i händelse av den sällsynta nödsituationen. Du får kontakt med din Wulff-kontaktperson som tidigare och bestämmer hur du vill vara i kontakt eller träffa oss. Alla våra anläggningar, butiker, logistikcentraler och våra partners lokaler har alla lagt till åtgärder för att säkerställa god hygien och renlighet. Det är säkert för oss att vara på jobbet och att besöka våra lokaler vid behov. Vi utnyttjar för närvarande aktivt fjärrarbete, -möte och -mötesmöjligheter. Administrations- och säljstödspersonalen på våra Kilo-huvudkontor i Esbo arbetar främst på sina hemmakontor.

Vänligen kontakta oss omedelbart om du har några frågor, behöver hjälp eller funderar på den potentiella inverkan av coronavirusberedning på Wulffs verksamhet eller dina tjänster. Vi hjälper gärna till.

Som kund bör du vara medveten om Wulffs nuvarande aktiviteter:

  • För frågor relaterade till coronavirus kommer du främst att betjänas av din egen bekanta kontaktperson. Wulffs coronavirus-koordinator på företaget är Nina Koskenniska, HR.
  • Wulff har ett eget team för coronaberedskap, som övervakar myndighetens information och vägledning, genomför riskbedömningar, handlingsplaner och kommunicerar med personal, kunder, partners och börsen.
  • Dialogen med vår personal, kunder och partners har varit och kommer att vara aktiv och vår prioritering är att säkerställa en säker arbetsmiljö och arbetssätt. Vi har ökat användningen av digitala lösningar i kundarbete och säljstöd.
  • Hygienerna och renheten i våra anläggningar har höjts. Tyngdpunkten läggs på personlig handhygien.
  • För närvarande gör Wulff-anställda inte affärsresor utomlands. Wulff-anställda som återvänder från en affärsresa arbetar 14 dagar hemifrån och vi uppmuntrar till en 14-dagars hemkarantän som riktlinje av regeringen.
  • Administrationen och säljstödet som normalt arbetar i Wulff-huset i Kilo, Esbo, arbetar huvudsakligen på distans.
  • På grund av de riktlinjer och rekommendationer som lämnats av Finlands regering 4.5.2020, favorisering av distansarbetande, iakttagande av säkerhetsavstånd i fysiska möten, undvikande av icke-väsentliga fysiska möten och skydd för personer i riskzonen är för tillfället giltiga.

    På Wulff tror vi att det är möjligt att göra världen till en säker plats – en arbetsplats i taget, när vi gör det tillsammans. Låt oss stoppa utvecklingen av coronavirus genom att ta ansvar som individer, företag och samhälle. Låt inte effekterna av viruset stoppa utvecklingen av affärsutvecklingen. Låt oss alla arbeta tillsammans för att tjänster erbjuds, behövs och skaffas.

Hälsningar

Elina Pienimäki
VD
Wulff