Wulff Business Forum kiittää!

Wulffin suositut puhujatilaisuudet saivat jatkoa to 4.10. Katajanokan Kasinolla. Asiakaskokemuksesta puhui Yhdysvaltain Suomen-suurlähettilään roolista, rohkeista ideoistaan ja luonteestaan tunnettu Bruce Oreck. Yhdessä voittamisesta innostuimme olympiapurjehtijakaksikko Noora Ruskola ja Mikaela Wulffin kanssa. Päivän aikana esittelimme myös palvelu- ja tuotetarjonnan uutuuksia.

#Experience=MagicxCustomer2

Asiakaskokemuksesta ja sen tärkeydestä puhui mieleenpainuvasti Bruce Oreck. Mikä merkitsee nyt ja erityisesti tulevaisuudessa, kun työelämän tekijät ja päättäjät ovat millenniaaleja? Ei pelkästään tuotteen hinta tai sen ominaisuudet. Kaikista tärkein päätöksenteon vaikutin on oma asiakaskokemus. Miten tuotteen tai palvelun hankit? Jäikö kohtaaminen mieleen myönteisesti? Millaisen ihmisen ja yrityksen kanssa olet yhteistyössä? Jaatteko yhteiset arvot? Entäpä millaisia merkityksiä ja vaikutuksia haluatte, että tuotteilla ja palveluilla on maailmalle?

#voitammeyhdessä

Team Noora Ruskola ja Mikaela Wulff valloittivat meidät kaikki! Voittamiseen tiiminä tarvitaan paljon. Kommunikaatiota, vastuun jakamista, päätöksentekokykyä – ja ennen kaikkea sitoutumista ja aitoa, hyvää ihmisyyttä ja asennetta, jossa asuu elämänilo.

Kiitos kumppaneillemme 3M ANTALIS BIGSO CONTOUR DLINE DURABLE HUHTAMÄKI IDEAL IVANAHELSINKI KATRIN KIILTO MEIRA PAPERFLOW PIERRE PILOT Q-CONNECT TEXTMARK TK-TEAM UNILUX UPM