Voita liput syksyn 2019 Wulff Business Forumiin!

 

KILPAILUMME ON PÄÄTTYNYT! KIITOS OSALLISTUJILLE!


TULOKSIA HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ

Wulffin suositut puhujatilaisuudet jatkuvat. Tänä vuonna inspiroidumme hyvästä fiiliksestä, levosta ja unesta sekä työhyvinvoinnista. Näistä meidän kaikkien työelämään vaikuttavista teemoista kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja Wulff Business Forumissa 12.9.2019.

Työhyvinvointi ja viihtyvyys tuo tulosta – ja tulosta ei voi syntyä ilman hyvää fiilistä. Mielet hyvälle ja inspiroituneelle taajuudelle virittää hyvinvoinnin tutkija ja life coach Karita Tykkä. Dosentti ja unilääketieteen asiantuntija Henri Tuomilehto puolestaan kertoo, kuinka nukkumalla päästään menestykseen. Wulffin pääkonttorin muutto uusiin tiloihin Espoon Kiloon on innoittanut miettimään, miten työtilat vaikuttavat työviihtyvyyteen. Aiheesta kertoo lisää arkkitehti Juha Rista/ dSign Vertti Kivi & Co. Päivän aikana saadaan myös tutustua Wulffin ja kumppaniemme palvelu- ja tuotetarjonnan uutuuksiin. Innostavan tiedon lisäksi nautimme hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta.

OSALLISTU ARVONTAAN JA VOITA

Tarjoamme kahdelle onnekkaalle tilaisuuden osallistua tähän työelämän VIP-tapahtumaan! Täyttämällä tietosi 30.8.2019 mennessä alla olevaan lomakkeeseen osallistut lippujen arvontaan.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

 

WULFF BUSINESS FORUM
to 12.9.2019 klo 15-19
HUONE Jätkäsaari
Länsisatamankatu 16, Helsinki

Tapahtumaa Wulffin kanssa tekemässä:
AJASTO ACCO HP NEWELL CONTOUR ERGO FINLAND SUOMEN 3M PILOT METSÄ TISSUE DURABLE HUHTAMÄKI STORA ENSO FELLOWS TERMI BIGSO TEXTMARK IDEAL Q-CONNECT