Ota yhteyttä

Ari Järvenkari aloittaa Wulffin hankintajohtajana 1.4.2023

Hankintajohtajan tehtäviin Ari siirtyy Wulffin tilaus-toimitusketjun päällikön tehtävistä, joissa hän on Wulffilla toiminut kahden vuoden ajan.

Hankintajohtajana Arin vastuualueisiin kuuluu ostotoiminta, kategoriajohtaminen, hinnoittelu sekä kysynnän ja tarjonnan tasapainottaminen. Lisäksi Ari toimii hankinnan, oston ja tarjouslaskennan päälliköiden esihenkilönä. Arista tulee myös Suomen suurimman tytäryhtiön johtoryhmän jäsen, jolta paikalta hän pääsee kehittämään työpaikkatuote- ja palveluliiketoimintojamme ja varmistamaa tulevaisuuden menestystä. Ari raportoi suoraan toimitusjohtajallemme Elina Rahkoselle.

Uudessa roolissaan Ari odottaa erityisesti vaikuttavansa tiiminsä kanssa voimakkaasti Wulffin kasvuun, yhdessä kaikkien yhtiömme myyntikanavien kanssa. Arin tavoitteena on tuoda tuotevalikoimaamme paljon uusia ja vastuullisia tulevaisuuden tuotteita sekä palveluja.

Parasta Wulffilla työskentelyssä on Arin mielestä mahdollisuus sekä ottaa että saada vastuuta. Lisäksi Wulff on organisaationa ketterä ja nopeasti sopeutuva alan moneen muuhun toimijaan verrattuna. Siksi hän kokee tärkeäksi edistää työssään näitä teemoja.

Vapaa-ajalla Ari harrastaa sesongin mukaista urheilua. Lisäksi hän soittaa bassoa ”tilauksesta”, asiakkaiden tarpeiden mukaan ja kun vain hinnasta päästään sopimukseen. ”Soittelemme bändimme kanssa vähän erilaista musiikkia sen mukaan mitä, milloinkin halutaan. Siinä mielessä Wulff ja bändiharrastus ovat varsin lähellä toisiaan”, Ari nauraa.

Arin tavoitat: p. 041 314 5557 ja ari.jarvenkari@wulff.fi.

Jaa artikkeli