Tarjoamme vakituista osa-aikatyötä reipasotteisellle tiimipelaajalle, joka rakastaa myyntiä ja asiakaspalvelua ja joka haluaa ratkaista asiat tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti.

Etsimme tiimiin myyjää, jolla on halua tehdä myyntityötä tavoitteellisesti ja ilahduttaa asiakkaitamme jokaisella asiakaskohtaamisella. Myymälässä tapahtuvien asiakaskohtaamisten lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös puhelimitse ja sähköpostitse. Työtehtäviin kuuluu myyntityötä, asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, tuotetilausten tekoa, tavaran purkua, kampanjoiden ja tuotteiden esillepanojen rakentamista, somepäivitysten tekemistä ja muuta.

Vastaat työparisi kanssa Wulffin Helsingin Konalan myymälän toiminnasta, joten arvostamme vastuullista ja itsenästä otetta, järjestelmällisyyttä ja halua oppia uutta. Meillä menestyy ratkaisukeskeinen henkilö, joka on oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja jolla on halu tehdä henkilökohtaista myyntityötä myymäläympäristössä.

Kaupallinen koulutus sekä aikaisempi kokemus myynti- ja kassatyöstä ovat eduksi. Tuotetietopankkimme käyttö edellyttää hyvää suomen kielen hallintaa.

Työsuhde on vakituinen ja työaika on n. 20 h/vko. Työajat sijoittuvat arkipäiviin ma-pe myymälän aukioloaikoja myötäillen.

Tavoitteenamme on tehdä maailmasta parempi työpaikka kerrallaan. Haluatko tulla rakentamaan sellaista kanssamme?

Hakemuksen voi lähettää Mia Heiskaselle: mia.heiskanen@wulff.fi. Lisätietoja saat Mialta soittamalla ke 26.8. klo 14 – 16, p. 040 821 3453

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Toimithan siis nopeasti!