Työsuojaus ja -turvallisuus

Työsuojaimet

Me suojelemme työtäsi

Tuotteita, jotka on suunniteltu suojelemaan ihmistä, esimerkiksi haarniskat, on valmistettu jo aikojen alusta. Nykyajan ritarit ovat kuitenkin työntekijöitä, jotka eivät pelkää työskennellä onnistuneesti haastavimmissakaan olosuhteissa. Wulff varustaa nämä ritarit työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti.

Tutustu työsuojausvalikoimaamme – kattavasta valikoimasta saat kaiken tarpeellisen onnistuneeseen työntekoon.

Wulff työsuojaus -esite

Lue työsuojausesite


 

Lattioiden suojaaminen

Uudelleenkäytettävä Wulff Floorguard suojaa lattiat, portaat ja tasot esimerkiksi toimistoremontin aikana. Wulff Floorguard säästää aikaa ja rahaa: perinteisesti lattiaa suojatessa tarvitaan asemointia ja teippausta. Itsekiinnittyvä Floorguard on hetkessä paikoillaan. Voit myös käyttää Floorguardia moneen kertaan, sillä se on valmistettu kestävästä kuitukankaasta ja valmistusprosessissa kangas on liotettu liima-aineessa, sen sijaan, että liimaa olisi vain suihkutettu suojan pohjaan. Kartonkisiin suojauksiin verrattuna Floorguardissa on myös huomattavasti parempi paloturva.

Wulff Naxorin tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua tarkemmin nettisivuilla osoitteessa wulffnaxor.fi.

Suojaa autosi

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät autovähittäismyyjän suojausvaatimukset. Valikoimissamme on esim. rengassuojat, istuinsuojat ja lattianpäällysteet. Hyvin huollettu auto viestii positiivista yrityskuvaa ja säästää sekä aikaa että kustannuksia. Kaikki tuotteet ovat saatavana myös oman yrityksesi ilmeellä.

Wulff autonsuojaus -esite

Lue auton suojatarvikkeet -esite
 

Pyydä tarjous Verkkokauppa