Toimistotarvikkeet ja työpaikkatuotteet

Tulostus- ja muut paperit

Wulffilta löydät paperituotteita moniin eri tarkoituksiin: erikoispaperit, lomakepaperit, paperirullat, synteettiset paperit ja tulostuskalvot. Tulostuspapereita on niin normaaliin toimistokäyttöön kuin myös ammattikäyttöön.

Mahtavinkaan tulostin ei ole mitään ilman erinomaista ja tarpeenmukaista tulostuspaperia, ja oikea tulostuspaperi takaa laadukkaan tulostuksen. Esimerkiksi lasertulostimiin kannattaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi käyttää sileää paperia, jossa on merkintä ”laser”.

Hienopäällystetyt ja korkealaatuiset tulostuspaperit taas ovat mattapainotteisia, mutta sileitä ja kiiltäväpintaisia. Ne ovat loistava valinta suunnittelijoille ja taiteilijoille, ja sellaiseen käyttötarkoitukseen, jossa tekstuuri on yhtä tärkeää kuin ulkonäkö.

Erittäin valkoiset paperit on suunniteltu useille tulostusmenetelmille. Ne ovat korkealaatuisia tulostuspapereita, jotka yhdistävät puhtaan ja tasalaatuisen valkoisuuden erinomaiseen tulostukseen. Niitä voidaan käyttää erilaisilla tulostustekniikoilla, kuten lasertulostukseen ja mustesuihkutulostukseen.

Vesitiiviit tulostuspaperit tarjoavat päällystyksensä ansiosta erinomaisen tulostuksen. Ne ovat kestäviä ja joustavia sekä mahdollistavat niiden käytön moneen eri tarkoitukseen. Voit käyttää niitä esimerkiksi etikettien tulostukseen.

Onko sinulla tarvetta tulostaa kuvia? Meiltä löydät aina oikeanlaisen tulostusmateriaalin kuvallesi, olipa kyseessä sitten esite, juliste tai valokuva. Wulff Printin kautta saat erilaiset materiaalit sekä vesipohjaisiin että liuotin-, lateksi-, ja UV-tulostimiin. Wulff Print toimittaa yksinoikeudella kaikki Ilford Fineart- ja valokuvatulostusmateriaalit. Kysy lisää Wulff Printiltä!
 

Pyydä tarjous Verkkokauppa