Toimistotarvikkeet ja työpaikkatuotteet

Siivous ja hygienia

Työpaikan puhtaus on kaiken perusta

Mikä on tärkeää työpaikalla? Siisteys, puhtaus, ja turvallisuus. Puhdas työympäristö lisää työhyvinvointia, -viihtyvyyttä ja -tuottavuutta. Puhtaus on arvo, joka kertoo välittämisestä. Kun panostat puhtaaseen työympäristöön, panostat työntekijöiden hyvinvointiin ja mahdollistat tehokkaamman työskentelyn. Siisti työympäristö on tuottava työympäristö.

Parasta puhdistustehoa työpaikallesi saat muun muassa Wulffin kotimaisilla tuotteilla. Valikoimastamme löydät kaikki tarvikkeet toimiston puhtaanapitoon: siivous- ja puhdistusvälineet sekä aineet, joilla pidät työympäristön pinnat puhtaina.

Terve työntekijä on tehokas työntekijä

Mistä kumpuaa yrityksen menestys? Terveestä ja työkykyisestä työntekijästä. Hyvinvoiva työntekijä on kullanarvoinen asia sillä terve ihminen jaksaa töissä paremmin. Vietämme lähes 90 % ajastamme sisätiloissa, josta työpaikalla suurimman osan. Avo- ja monitilatoimistot ovat paikkoja, joissa on paljon yhteisiä kosketuspintoja. Ei ihme, että bakteerit pääsevät leviämään niissä jouhevasti.

Käsien pitäminen puhtaana on tehokkain tapa estää erilaisten tautien ja infektioiden leviämistä. Käsien huolellinen pesu ja desinfiointi katkaisevat virusten ja bakteerien tartuntatiet. Huolehtimalla henkilöstön käsihygieniasta pidät työntekijät terveinä ja poissa sairastuvalta. Wulffilta saat kotimaiset ja hellävaraiset työpaikan hygieniatuotteet kuten pesunesteet ja voiteet, sekä ympäristöystävälliset käsipyyhkeet.
 

Pyydä tarjous Verkkokauppa