Wulff hygienia suojaus siivous 1580x420

Siivous ja hygienia

Työpaikan puhtaus on kaiken perusta

Mikä on tärkeää työpaikalla? Siisteys, puhtaus, ja turvallisuus. Puhdas työympäristö lisää työhyvinvointia, -viihtyvyyttä ja -tuottavuutta. Puhtaus on arvo, joka kertoo välittämisestä. Kun panostat puhtaaseen työympäristöön, panostat työntekijöiden hyvinvointiin ja mahdollistat tehokkaamman työskentelyn. Siisti työympäristö on tuottava työympäristö.

Parasta puhdistustehoa työpaikallesi saat muun muassa Wulffin kotimaisilla tuotteilla. Valikoimastamme löydät kaikki tarvikkeet toimiston puhtaanapitoon: siivous- ja puhdistusvälineet sekä aineet, joilla pidät työympäristön pinnat puhtaina.

Tutustu ammattisiivousaineiden valikoimaamme

Pyydä tarjous Verkkokauppa

Terve työntekijä on tehokas työntekijä

Mistä kumpuaa yrityksen menestys? Terveestä ja työkykyisestä työntekijästä. Hyvinvoiva työntekijä on kullanarvoinen asia sillä terve ihminen jaksaa töissä paremmin. Vietämme lähes 90 % ajastamme sisätiloissa, josta työpaikalla suurimman osan. Avo- ja monitilatoimistot ovat paikkoja, joissa on paljon yhteisiä kosketuspintoja. Ei ihme, että bakteerit pääsevät leviämään niissä jouhevasti.

Käsien pitäminen puhtaana on tehokkain tapa estää erilaisten tautien ja infektioiden leviämistä. Käsien huolellinen pesu ja desinfiointi katkaisevat virusten ja bakteerien tartuntatiet. Huolehtimalla henkilöstön käsihygieniasta pidät työntekijät terveinä ja poissa sairastuvalta. Wulffilta saat kotimaiset ja hellävaraiset työpaikan hygieniatuotteet kuten pesunesteet ja voiteet, sekä ympäristöystävälliset käsipyyhkeet.

Tutustu hygieniatuotteisiimme

Pyydä tarjous Verkkokauppa

Uutta! Kasvata myyntiäsi Wulff Fresh -tuoksulaitteilla

Wulff Fresh -tuoksulaite neutralisoi hajuja, mutta tuo tilaan myös haluamasi miellyttävän tuoksun. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kahvipapujen tuoksu kahvilaan? Tai raikkaan omenan tuoksu WC-tiloihin? Tutkitusti oikeanlainen tuoksu pitää asiakkaat pidempään yrityksen tiloissa, mutta kasvattavat lisäksi myös myyntiä. Pienikokoinen ja tehokas tuoksulaite on ympäristöystävällinen ilman haitallisia ponnekaasuja. Myös tuoksut on tehty ekologisista, luonnollisista öljyistä.

Wulff Fresh -tuoksulaite

Tutustu Wulff Fresh -tuoksulaitteeseen

Pyydä tarjous Verkkokauppa